maandag 26 december 2016

Intex ultra

Intex Ultra Frame Pools zijn de grootste en sterkste Intex zwembaden. Koop nu voordelig een Ultra Frame Pool op Intex Zwembadgigant. Welkom op onze Intex Webshop. Heeft u een vraag, laat het ons zeker weten! Gelieve uw handleiding te raadplegen voor het bestellen van wisselstukken.


Bestelde wisselstukken worden NIET teruggenomen!

Teksten en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Gegarandeerd de laagste prijs! Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen. De ultra frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Er zijn zowel ronde als rechthoekige vormen van de . Het luchtbed is extra stevig door de gepatenteerde structuur - Luchtbedplaza.


The premium of all pools with a soft gray laminated pool . Hier vind je alle Intex zwembaden uit de Ultra Frame serie.

Maak gebruik van de keuzehulp. Filter op vorm, grootte en het type filterpomp. Er wordt standaard niet alleen een (zand)filterpomp meegelever maar ook diverse accessoires. Het meest comfortabele 2-persoons luchtbed voor tijdens een logeerpartij of kampeervakantie?


Met de ingebouwde pomp blaas je het luchtbed razendsnel op waarna je van. Vind intex ultra frame pool op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Check out device full specs, reviews, features and offers. You can also ask questions and compare prices before buying online across Delhi, Mumbai, Chennai and Hyderabad.


Binnen minuten opgezet en vulklaar. Bestel snel, veilig en eenvoudig op Zwembadtopper. De Ultra Metal Frame pool is niet alleen fraaier, maar blinkt vooral uit door de constructie.


De gegalvaniseerde stalen buizen zijn namelijk ovaal van vorm en zorgen hierdoor voor extra stabiliteit. Soft gray laminated pool liner, brilliant white copings and pool-water blue tile print interior makes a fashion statement anywhere. The steel frame sections, with their unique shapes, slip and lock together with .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.