donderdag 25 mei 2017

Afmetingen fietsenstalling

De afmetingen fietsenstalling. Het is voor een bedrijf dus belangrijk om een goede fietsenstalling neer te zetten. Waar u terecht kunt voor . Afmetingen fietsenstalling.


Ook voor bezoekers moeten fietsenstallingen worden voorzien.

Ook hiervoor werden in het kader van het Parkeerplan Gent parkeerrichtlijnen uitgewerkt en opgenomen in de nota “Parkeerrichtlijnen fiets en auto”2. Nederland staat bekend om de vele fietsers en fietsen. Inrichting fietsenstalling. Het bepalen van de afmetingen van een fietsenstalling is een . Daarom heb ik bij de start van de nieuwe legislatuur van de lokale besturen, in samen werking met de Fietsersbon het initiatief genomen om deze brochure met goede praktijkvoorbeelden te verspreiden.


Een fietsenstalling (of rijwielstalling) is een (soms overdekte) plaats waar fietsen gestald kunnen worden of in bewaring gegeven. Naast privé-stallingen zijn er openbare bewaakte en onbewaakte stallingen. In een fietsenstalling worden de fietsen meestal geparkeerd in of aan een fietsklem of in een fietsenrek.

Een fietsstalplaats en een fietsparkeerplaats hebben elk een afmeting van minimaal vierkante meter per fiets, inclusief circulatieruimte. Bij de stedenbouwkundige. Van de uitrijlengtes “D” kan afgeweken worden indien de fietsenstalling of parkeerplaats rechtstreeks uitgeeft op het openbaar domein. Bewaakte fietsenstalling.


Fietsenstalling die wordt bewaakt door personeel. Drempelhoogte Het hoogteverschil tussen de grond en het hoogste punt van het FPS. De fietsenstalling moet zich op het perceel bevinden, op maximaal m van de plaats van bestemming voor. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de zijwanden in diverse andere kleuren te bestellen. Model usva: speciaal ontwikkeld voor driewiel fietsen.


Dit model wordt opmaat gemaakt naar de maten van uw fiets. Bouw en ombouw fietsenstallingen bij stations. Minimale maten van de dataruimte LxBxH = 230x210x2cm. Ontwerpvoorschrift versie 000. Aangenomen mag worden dat een groot deel van de kantoorruimte niet heel dicht bij de perrons hoeft te liggen i. In tabel is een schatting gemaakt van de daarmee gemoeide oppervlakken.


Het gezamenlijke vloeroppervlak van deze kantoren bedraagt ca. Fietsparkeren is een regelmatig terugkerend probleem.

Met het juiste fietsparkeersysteem afgestemd op uw locatie is dat verleden tijd. VelopA is expert in fietsparkeren en heeft een breed assortiment fietsenrekken, fietsklemmen, compacte etagerekken (dubbellaagse fietsparkeersystemen) en fietsleunhekken (fietsnietjes) . Door aan die voorschriften te voldoen, wordt aan de functionele eis van het eerste lid voldaan. De hiervoor bedoelde voorschriften, die prestatie-eisen inhouden, zijn als volgt over de artikelen verdeeld: 1. Voor de afmetingen van fietsenstallingen : zie het fietsvademecum (.pdf) uitgegeven door Brussel Mobiliteit . This Pin was discovered by Lindy Beuk.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Het rek heeft een afmeting van ca. U ontvangt een weerbestendig fietsenrek van verchroomd staal incl. Details plaats voor fietsen kan aan de vloer of muur gemonteerd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.