maandag 29 mei 2017

Boomhut airbnb

Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. In welke van deze bijzondere boomhutten zou jij wel eens willen slapen? Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Je gaat vast genieten van de sfeervolle inrichting, de ligging met veel privacy, de veranda, de binnen- én buiten open haard en natuurlijk de boomhut ! Wij maken alvast de bedden voor jullie op!


Overnachten in een boomhut , opgeknapte camper of oude kerk?

Klinkt bijzonder, maar ook heel duur. Met een budget van niet meer dan euro per persoon per nacht, kan je in Europa op allerlei speciale plaatsen overnachten. Slapen in de buitenlucht boomhut airbnb. Geef een reactie, deel jouw reistips!


Backpacken noord azie woestijn. Airbnb hangplekken van budget tot eh. Milieu-activist en kunstenaar Peter Bahouth maakt ongekend luxueuze overnachting in een bos in de VS.


Als je nog langer zoekt, maak je ook ou. Het zoekertje wordt meer dan 300.

Niet meteen voor een sprookjesachtig weekendje dichtbij huis dus, maar deze stulpjes zijn over het algemeen betaalbaar en een leuk . Dan moet je een trip naar een boomhut in Atlanta overwegen. Altijd al eens willen overnachten in een boomhut ? Wij hebben favorieten voor je! Boomhut , Blue Mountains, Australië. Maar de ene boomhut is de ander niet. Middenin de wildernis van Blue Mountains, Australië, vind je deze luxe hut met spectaculair uitzicht over het regenwoud.


Een keukentje, open haard en telescoop maken het droomverblijf compleet. Van een prachtig schelpenhuis tot een luxe boomhut. In deze boomhut staat een tweepersoonsbed en bied meer dan genoeg leefruimte.


Dankzij de vele, aparte, glas in lood ramen kunt u vanuit boomhut Kraaiennest in drie richtingen over het Friese landschap kijken. En savoir plus sur le logement. De boomhut biedt plek voor twee personen en heeft een bed met een klamboe, een toilet en een wastafel met stromend water. Aan de voet van de boomhut bevindt zich een buitendouche onder een grote boom. De accommodatie is voorzien van zonne-energie en het stromende . Ein Baumhaus befindet sich in wunderschönen alten Eichen.


Ein abenteuerlicher Aufenthalt mit atemberaubendem Blick über die Achterhoek coulissen. Tevens kan je dit natuurlijk perfect combineren met een bezoek aan de stad Milaan zelf, alles is mogelijk! Ben jij benieuwd naar andere en de meest toffe boomhutten van Europa?

In prachtige oude eiken is een boomhut gesitueerd. Een avontuurlijk verblijf met een schitterend uitzicht over het Achterhoekse coulissen landschap. Deze lucky bastards slapen dus altijd in deze paleisjes op palen maar wij kunnen nu ook met hun meegenieten. Droom lekker weg maar boek goed op tijd want deze boomhutten zijn erg geliefd.


In Costa Rica is zelfs een heel dorp van boomhutten gebouwd. Het lijkt dus steeds populairder te worden om een nachtje te spenderen in een boomhut. Even heerlijk weg van de bewoonde wereld. AirBnB heeft een super gave boomhutten gebouwd in Toscane, Italië. Omdat je altijd moet blijven dromen: waarom niet ook alsnóg een keer in een boomhut slapen?


Iedereen heeft vroeger weleens gedroomd van het bouwen van een boomhut en maar weinigen hebben dit echt gedaan. Esta casa del árbol tiene una cama doble y ofrece un montón de espacio de vida. Gracias a las muchas ventanas de cristal, separadas, manchados pod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.