woensdag 31 mei 2017

Dagje zwemmen center parcs

Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen ? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


Een dagje zwemmen bij Center Parcs Erperheide is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht!

Snelle stromingen, bochten, hobbels. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Kinderen tot en met jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te komen zwemmen.


Een volwassene dient minimaal jaar of ouder te zijn. Deze prijzen zijn exclusief de toegang tot de BALUBA Speelwereld. Wenst u ook naar de BALUBA Speelwereld te gaan, dan dient u € per persoon extra te betalen.


Kinderen tot jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene van minimaal jaar komen zwemmen.

Per kinderen moet er minimaal begeleider aanwezig zijn in het zwembad. Bij kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma moet er minimaal begeleider binnen handbereik van de kinderen . In subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken! In het overdekte zwembad waant u zich in de tropen, terwijl het van alle gemakken voorzien is. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals . Ook als u niet verblijft op De Kempervennen kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten en activiteiten.


Een dagje uit bij Center Parcs De Kempervennen is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Op De Kempervennen is van alles te beleven. U kunt er terecht voor: Zwemmen en spelen in de Aqua Mundo . Urenlang water plezier voor jong en oud in ons overdekte zwemparadijs met glijbanen en golfslagbad. Zin in een spetterende film?


Ook voor een dag bent u welkom bij ons. Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan. Verblijft u niet op Het Heijderbos, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen ? Spelen in de kinderbaden en baden tussen de palmbomen.


Ga dan zonnebaden op de ligweide, aan de rand van het buitenbad. Even rustig zwemmen met uw baby?

Kom dan heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad Aqua Mundo boordevol watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbaan en nog veel meer. Behalve voor een dagje zwemmen kunt u als dag gast in Center Parcs ook terecht voor . Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.