woensdag 31 mei 2017

Fermob kleuren

Door de mooie samenhang tussen de kleuren kun je verschillende meubels eindeloos combineren. Wil je alles in dezelfde kleur , met kleine nuances of toch met contrasterende kleuren werken? The result was a whole collection of furniture with the same distinctive lines and . De designer weet met de Bellevie serie een prachtig staaltje werk neer te zetten: de frames van het meubilair zijn gemaakt van aluminium en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren die kleurvast zijn. Geniet van vormgegeven design in uw tuin met de tuinmeubels uit de Bellevie serie van Fermob.


De Luxembourg lijn is een van de bekendste lijnen van Fermob.

Fermob tuinmeubelen, Tuindesign in kleuren. Gebruikt Ophalen of Verzenden. De producten zijn vervaardigt uit hoogwaardig aluminium of staal, afgewerkt met een poedercoating die voor het grootste deel van de collectie in maar liefst kleuren beschikbaar is! Of je nu graag felle kleuren ziet of eerder een meer sobere combinatie, . Deze kleurcombinaties verleiden tot het maken van uw persoonlijke combinatie.


Wij helpen u graag om de mooiste kleursamenstelling te maken, helemaal toegespitst op uw tuin, terras of balkon. Duurzaam, comfortabel en stapelbaar. Uit voorraad leverbaar en gratis bezorging.


Lichtgewicht, stapelbare aluminium stoelen in kleuren leverbaar.

Het frame van deze tafel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van stevige aluminium latten. Voorzien van een uitstekende weersbestendigheid en leverbaar in kleuren waarvan . Het frame is gemaakt van aluminium en de rugleuning en zitting van gebogen aluminium latten waardoor de stoel een perfecte weersbestendigheid heeft. De stoelen zijn zodanig gemaakt dat ze gemakkelijk op elkaar te stapelen zijn. Door het gebruik van aluminium is de stoel gemakkelijk hanteerbaar, bijzonder geschikt voor buiten gebruik en onderhoudsarm. Luxembourg is beschikbaar in kleuren waarvan alle kleuren kleurvast zijn en dus niet . Dit draagt ertoe bij dat deze stoelen veel worden gebruikt voor terrassen en openbare ruimten.


Trendy rugloze Luxembourg bank van het Franse merk Fermob. Of je nou voor mintgroen gaat, fris wit of een knal oranje tuinmeubel set wilt, alles is mogelijk. Jij ben aan zet om je persoonlijkheid in je design meubels en tuin terug te laten komen!


FERMOB , een Frans merk van tuinmeubelen met een fabriek nabij Lyon, ontwerpt kwaliteitsvol tuinmeubilair van staal en aluminium. Het valt op door de originele vormen en een breed scala van kleuren die de creativiteit van FERMOB benadrukken. Pronkstukken uit de prestigieuze collecties zijn de legendarische stoel . Ontdek de SIXTIES collectie van FERMOB in onze showroom te Lochristi . Daarnaast denk ik dat de beschikbaarheid van deze eigentijdse buitenmeubelen in vele kleuren ook bijdraagt aan het voortdurende . Het meest bekend van de parkstoelen uit het Parijse stadspark “Jardin du Luxembourg”.


Dit trendy merk maakt tuinstoelen en tuintafels van hoogwaardig staal en aluminium. De collectie tuinmeubelen is verkrijgbaar in maar liefst verschillende trendy kleuren.

Van terrasstoelen en lounge stoelen tot fijne schommelstoelen en heerlijke royale buitentafels. De mooiste combinaties voor je tuin of balkon zijn mogelijk in kleuren. Alle modellen en kleuren zijn verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.