dinsdag 23 mei 2017

Bistro 9 de kwakel

Zij bezorgen u graag een gezellige avond met (h)eerlijke gerechten met een moderne Franse oriƫntatie, die met aandacht worden gemaakt. Ook nu weer een gezellig en lekker gebeuren. De kaart is enigszins aangepast, maar met toch weer verrassende gerechten. Ik nam bv als voorgerecht een (nieuwe) salade, die aanstekelijk lekker was.


Als hoofdgerecht de speciale biefstuk,.

Veel afwisselende kleine gerechten, zelf samen te stellen tot een of meer gangenmenu. Heerlijke knusse entourage met gezellige bediening en smakelijke gerechten. BistroFrans, Internationaal, Bistro. Online reserveren niet mogelijk.


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Map DataImage may be subject to. Tegenwoordig zijn superfoods, raw food en duurzame producten niet meer weg te denken uit de keuken.

Ze besteden veel aandacht aan het bereiden van gerechten met groenten, spelt, quinoa, linzen en pure . Restaurant bistro De Kwakel op Telefoonboek. Naast een restaurant bistro vind je ook restaurant, cafe. Dinsdag maart vindt de volgende editie plaats van Samen koken aan de Amstel. Met name de inwoners van de Kwakel zijn uitgenodigd om te komen koken en eten. De kans om uw favoriete recept samen met een chef-kok te gaan maken.


Uit alle favoriete recepten . Het blijft toch een bijzonder ervaring om bij het enige restaurant in De Kwakel met elkaar te genieten van een heerlijke lunch. Mijn nagerecht viel mij een beetje tegen, nl de kaasplank maar die was karig samengesteld voor euro. De bediening is weer uitsteken de drankjes goed gekoeld. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. De Kwakel , ligt in de gemeente Uithoorn, Noord Hollan maar echt op de grens met de provincie Utrecht.


Je kunt er nog gratis parkeren voor de deur. Leuk concept: euro per gerecht en ruime keus.

Een net restaurant met een chef (ad) die nog zijn best wil. Healthclub Amstelhof ligt ook om de hoek. Het openbaar vervoer biedt een uitstekende verbinding met Utrecht, Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam. Route en overzicht: Hofstede Nooitgedacht Poldersport De Kwakel Weko Souvenirs De inlijstenaar. Bloemsierkunst Crista Snoek Riga Ranch Paardenmelkerij.


Bezuijen namens de fractie Gemeentebelangen. De klus is geklaard en het ziet er niet alleen weer mooi uit, maar ook is een bijdrage geleverd aan de veiligheid van voetgangers in De Kwakel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.