dinsdag 30 mei 2017

Zwembad waterthor

In zwembad de Waterthor kunt u vrij zwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht. Lees alles over zwembad de Waterthor.


Bijvoorbeeld: hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden?

Wanneer is er verwarmd zwemwater? En wat zijn de huisregels? Geef ook uw mening over het zwembad. Op zoek naar leuke zwemlessen? Naast het wedstrijdba heeft de Waterthor ook een peuterbad en een instructiebad.


En het zwembad is grotendeels gedurende het jaar open. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar ook verschillende. In het zwembad worden er vele leuke activiteiten georganiseerd.

Dag, Dagdeel, Tijden, Opmerkingen. Daarnaast is het zwembad ook gericht op aparte groepen voor zwemles,. Wat dacht je van een les aquajoggen, aquarobic of . Het water is dan extra verwarmd en tijdens deze lessen doe je samen met je baby of peuter leuke oefeningen in het water. Welkom op HaagseOuderen. Op deze website van Participatie Emancipatie Professionals (PEP) vindt u een schat aan informatie over wonen, zorg, vervoer, vrijetijdsbesteding, financiĆ«le of sociale onderwerpen.


See what people are saying and join the conversation. Wij hebben zwembad de Waterthor verbouwd. De oude TL verlichting is gedemonteer waarna wij speciale LED lichtlijnen hebben gemonteerd aan pendels. Daarnaast hebben we alle zijden voorzien van zonwering en zijn er speciale kleuren spots gemonteerd welke op de zonwering schijnen om een mooi effect te . Address Thorbeckelaan 3den haag. Geen evenementen op deze locatie.


Dit bericht heeft geen tag. Als het bad gaat sluiten wordt het water afgedekt. Modernisering van het zwembad De Waterthor. Den Haag, zwembad de Waterthor.


Op zaterdagochtend is er ouder-kindzwemmen (verdeeld in twee groepen: mnd – mnd en mnd-jaar).

Het ontwikkelen van een toekomstplan was noodzakelijk, daar de Haagse zwembaden achterbleven bij de landelijke ontwikkelingen op het gebied van de inrichting en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.