vrijdag 26 mei 2017

Sorkil g ervaringen

Wat vinden muizen echt lekker om te eten? Muizenkorrels, werken ze nou? Meer resultaten van forum. Wie weet ( ervaring ?) welk gif ik het beste kan gebruiken? Let op, de laatste reactie is.

Finion kun je ook nemen hiervoor, is goedkoper. Deze klassieke granen zijn ideaal in de strijd tegen ratten en muizen in en rondom je woning. De granen zijn gemaakt op basis van volle witte tarwe met als actieve stof difenacoum. Bovendien zijn ze van u. U hebt een overlast van muizen en wilt deze op een effectieve wijze zo spoedig mogelijk bestrijden. Daarvoor zijn verschillende soorten muizengif welke ook voor ratten geschikt zijn.


Rattox- G is een rattengif dat ook door professionele rattenbestrijders (bij hele grote plagen) wordt ingezet. Het is een graankorrel met een natuurlijke aantrekkingskracht op zowel muizen als ratten.

De rat vindt zich van nature aangetrokken tot deze korrels en zal ze snel tot zich nemen. Dit rattengif heeft tot gevolg dat de rat . Het natuurlijke karakter van deze tarwe zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Zelf muizen in huis bestrijden? Als gecertificeerd ongediertebestrijder weet ik waar ik over praat en lever ik graag de oplossing voor jouw probleem.


Ik heb jarenlange ervaring en volg met regelmaat cursussen bij het Kenniscentrum Dierplagen. Veilig online bestel snel en correct geleverd waar u dat wilt. Beschrijf uw ervaringen.


Uw naam (zoals het dient te worden vermeld op onze site). Afbeelding: Bayer Frap Grains. Een aantrekkelijk lokaas tegen muizen én ratten vanwege de unieke mengeling van granen. Heeft een houdbaarheid van jaar.


Voor gebruik in de garage, zolder etc. Granen op basis van volle witte tarwe wat de aantrekkelijkheid voor ratten en . Wanneer mag dit rattengif en muizengif gebruikt worden? Dit gif mag uitsluitend gebruikt . Wet muizen en ratten bestrijding.

Fataal Knabisol Knabisol patsta. Muskil Blok Muskil Graan Muskil pasta. Tomcat voerblok rat en muis . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Toon alle resultaten uit de webshop.


Ratten- en muizenvergif granen - x g. Recent user searched keywords. Sorkil - G tegen ratten en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.