vrijdag 26 mei 2017

Brievenbus op maat

Bij Larob kan u ook terecht voor op maat gemaakte brievenbussen. Ferdinand Vos Metaalindustrie B. Wij leveren zowel gestandaardiseerde brievenbussen als een brievenbus op maat. Daarnaast kunt u onze gestandaardiseerde brievenbussen volledig naar . Ook maatwerk is bij ons mogelijk!

Kunnen onze standaardmodellen U niet bekoren? Laat dan een brievenbus op maat maken. Wij beschikken over een eigen ontwerp- en productieteam, waardoor een gepersonaliseerde brievenbus wel mogelijk is.


De brievenbussen zijn overigens ook gelakt en in cortenstaal verkrijgbaar. Karoli is de specialist in het leveren en plaatsen van brievenbussen op uw maat. Of het nu inox,aluminium,composiet , staal , Chinese of Belgische blauwsteen wenst.


Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verschillende soorten verkrijgbaar: Belgische arduin, composiet, cortenstaal, staal gelakt, inox, meervoudige . We ontwerpen voor u een brievenbus die aan uw wensen voldoet en een meerwaarde kan geven voor uw bedrijf. We zijn echt sterk in maatwerk. Niets kan echter tippen aan de stijlvolle klasse, duurzaamheid en functionaliteit van een arduin brievenbus op maat. Brievenbussen op maat bestaan in alle vormen, van klein tot groot en van kitch tot kunst.


Een natuursteen brievenbus op maat valt steeds op in het straatbeeld en stelt elke andere brievenbus in de schaduw. Er is immers niets dat de uitstraling, levensduur en praktische bruikbaarheid van een natuursteen brievenbus op maat kan evenaren. U wilt uw post goed ontvangen? Bij het Westvlaams Natuursteenbedrijf vindt u zeker de gepaste . Dat begint met een goede brievenbus.


U ontvangt uw post graag op tijd? Dat is exact wat wij u elke dag willen bieden. U kunt ons daar trouwens bij helpen!


Door te kiezen voor een aangepaste postbus, geplaatst op een toegankelijke plaats. Waar en hoe moet ik mijn brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet ze hebben?

Name: Brievenbus op maat. Manufacturers: Ambrosia Design. Product type: Landscape Edging. Elk object is uniek, omdat elk kunstobject met de hand wordt gemaakt is elk object uniek, er. Naast deze voorbeelden, kunnen we de brievenbussen maken op maat naar uw wensen.


Door de vele pakjes die worden verstuur is er ook een mogelijkheid om een ruimte te voorzien voor het veilig ontvangen van uw pakketen. Op zaterdag en zondag worden ze niet geleegd. Op de brievenbus bevindt zich een lichtingsindicator waaraan men kan zien wanneer de bus voor het laatst gelicht is en wanneer de volgende keer is.


Het officiële tijdstip van de lichting . Geïntegreerde postkast- en brievenbus systemen. Oostwoud ontwerpt, produceert en levert (geïntegreerde) postkasten of brievenbussen. Toepassingen Inbouwkasten zijn ontwikkeld.


Frontplaten kunnen op maat worden gemaakt mits dit binnen de maximale plaatgroottes valt. Postkasten worden standaard geleverd met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.