donderdag 25 mei 2017

Duivenoverlast balkon bestrijden

Last van duivenoverlast op het balkon ? Wegjagen, afschrikken en verjagen. Sinds vorig jaar trotse eigenaar van een mooie woning in Amsterdam. Helaas heb ik op mijn balkon die aan mijn slaapkamer grenst heel veel last van duiven ( vooral in de ochtend).


Mijn balkon wordt veelvuldig door de duiven ondergescheten en gebruikt als roddelplek, met alle gevolgen vandien! Beste experts, ik wil graag op een diervriendelijke manier van duiven af die op mijn balkon zitten.

Op zich leuk, ware het niet dat ze alles onder poepe. Dit gaat je namelijk nooit lukken, valt te lezen op de website van Duke Faunabeheer, dat gespecialiseerd is in het bestrijden van overlastgevende dieren. Zodra de hinder voor een duif voorbij is, komt . Het is heel makkelijk om overlast van duiven te voorkomen. Duiven zijn altijd op zoek naar water en voedsel.


Voordat je begint met het actief bestrijden van duiven , is het verstandig om de omstandigheden zo min mogelijk . Ik woon in een flat met een inpandig balkon. De duiven vliegen aan en gaan op de reling zitten. Wat kan ik ertegen doen (behalve mijn wasrek weghalen en de deur dicht doen)?

Alhoewel Avonda Faunabeheer vooral duiven vangt voor zakelijke klanten, ontvangen wij ook regelmatig vragen van particulieren die duivenoverlast ervaren in hun tuin of op hun balkon. Met deze doe-het-zelf oplossingen kunt u de duivenoverlast bestrijden. Let wel, dit zijn symptoombestrijdingen en . In hun nesten kan allerlei ongedierte (motten, vliegen, tapijtkevers, stofluizen) voorkomen. Redenen genoeg om deze plaagdieren te weren en te bestrijden. Wering: Dé methode om duiven blijvend van gebouwen en andere bouwwerken te weren is het aanbrengen van speciaal voor dit doel vervaardigde . Als je ergens last hebt van duiven , bijvoorbeeld op het balkon , moet je je eerst afvragen waarom de duiven daar eigenlijk zijn.


En ze zijn daar omdat er een bron van voedsel en een water is. Om te beginnen moet je . Ze zijn nog altijd verkrijgbaar bij warenhuizen en speelgoedzaken. Het is vaak geen afdoende oplossing om het gehele probleem met duiven op te lossen omdat de duiven zich vaak gaan verplaatsen naar het dichtstbijzijnde randje waar ze op kunnen zitten. Weren is dus vaak het verschuiven van het probleem maar . Sommige mensen vinden het leuk als een duivenkoppel hun balkon uitkiest om te slapen en broeden. In steden als Amsterdam, Zutphen en Soest zijn al duiventillenprojecten om overlast door stadsduiven op een effectieve manier te bestrijden en in Almere, worden binnenkort grote duiventillen.


Kortom, duiven wilt u verjagen. De ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt willen daar graag bij helpen, omdat zij als geen ander weten hoe vervelend duivenoverlast is. Professionele vogelwering is dus belangrijk. Duiven mogen namelijk niet gedood worden, ze zelf afschieten is ten strengste verboden.


Laat AviTeam de duivenpoep verwijderen en uw balkon schoonmaken.

Wij voeren de vogelpoep af, reinigen en ontsmetten vakkundig. Duivenoverlast bestrijden doet AviTeam onder andere door duiven weg te vangen. Voor bedrijven en woningcorporaties plaatsen wij vangkooien.


Door ons geplaatste wering garandeert jarenlange bescherming zonder het gebouw . Laat duiven weren door Traas Ongediertebestrijding! Gemiddeld leggen duiven. Geeft u liever de voorkeur aan het zelf bestrijden van de duiven ? Ik heb net een nest ontdekt net twee eieren van duiven.


Je kan ook gewoon je balkon blijven gebruiken zoals je gewend bent en dan moeten de duiven zelf maar weten of dat te druk is. Hier komt de gemeente ze gewoon weghalen als ongedierte bestrijding. Bij overlast van duiven bent u als de bewoner zelf verantwoordelijk voor het bestrijden daarvan.


Het volgende kunt u zelf ondernemen ter bestrijding van duivenoverlast : Houdt woonhuis en. Span een net of scherm uw balkon af met hard geplastificeerd gaas dat in alle bouwmarkten gekocht kan worden. Het kan zijn dat in de buurt van Mirjams balkon een oud omaatje woont die die beesten zit te voeren. Zoiets moet je uitsluiten.


Bestrijden doet Jonker eerst op een „vriendelijke manier”, door de duiven te vangen of eieren weg te halen. Als dat niet werkt, gaat hij over tot vergassen of doodschieten. De professionele ongediertebestrijders van Irado helpen u snel en verantwoord bij de bestrijding van deze en andere soorten ongedierte. Stads) duiven kunnen veel overlast. Waar maken duiven hun nest?


Duiven nestelen graag op hoge, droge plaatsen zoals balkons , onder dakpannen en in gevels van gebouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.