dinsdag 30 mei 2017

Magnolia kobus boom

Middelgrote boom met een kroonvorm die aanvankelijk piramidaal opgaand en gesloten is. Doordat takken later gaan doorhangen wordt de kroon uiteindelijk breed. De hoogte van deze valse tulpenboom bedraagt uiteindelijk ongeveer tot meter. Wilt u een prachtige boom in uw tuin?


Dat kan nu gemakkelijk en goedkoop bij Warentuin!

De meeste magnolia s kennen we als struik. Bloeit pas op latere leeftijd uitbundig. Hij wordt ook wel Beverboom genoemd. De Beverboom laat als eerste zijn prachtige bloemen zien. Als deze zijn uitgebloeid geeft hij pas zijn blad.


Aan de gladde takken komen dan zachte wollige behaarde katjes. Hieruit groeien zijn bladeren. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen.

Het hieruit verschijnende, kort toegespitste en omgekeerd eironde blad. De stekperiode voor ge- dreven hout is april-mei en voor buiten planten juni-augustus: 1- ibz, me- dium 3t:1z. Doordat de wor- tels vrij vlezig zijn en oppervlakkig wor- telen is het goed om de jonge bomen de eerste jaren beschut op te kweken.


Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen. Bomen Veghel, Dit jonge exemplaar komt vrij op een kwekerij die niet langer zal voortbestaan in verband met woningbouw ontwikkelingen. Gemeten vanaf meter van bovenkant pot 16- per stuk. Sierwaarde omwille van de bladvorNeen, deze boom heeft geen sierwaarde omwille van de bladvorm. Periode van uitlopen van het blad.


De bessen zijn vaak met elkaar . Een boom magnolia met grote helderwitte bloemen in het voorjaar. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen, dit is een. De magnolia heeft grote viltig behaarde penseelknoppen en bloeit spectaculair op het kale hout. Het kan een aantal jaar duren voordat de boom rijk bloeit. Na de bloei verschijnt het leerachtige blad.


De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. De volwassen hoogte van deze kleine boom is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr.

Heeft een decoratieve vorm. Voor de bladontwikkeling krijgt de boom openstaande witte bloemen. Magnolia kopen bij van IJmeren in Opheusden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.