dinsdag 23 mei 2017

Muizen bestrijden ultrasoon ervaringen

Wij hebben veel last van muizen in huis. Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Muizen verjagen met geluid werkt dus alleen goed in open ruimtes zonder obstakels. Ik heb zelf vroeger met soortgelijke systemen gewerkt en kan dit uit eigen ervaring zeggen.


Overal al vergif gelegd maar er wordt gewoon niet van gegeten.

Heb eentje zien staan in den . Nu hebben we al muizenvallen en lokdoosjes staan en ga morgen pepermuntolie halen want dat schijnt ook te helpen. Ik heb een ultrasone muizenverjager en bij mij zijn de muizen verdwenen. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee en werkt het überhaupt? Hier en daar maken ze reklame dat. Hallo, heeft er iemand ervaring met ultrasone apparatuur ter bestrijding van ratten?


Ultrasone apparatuur = weggesmeten geld. Je kan muizen op drie verschillende manieren bestrijden met behulp van kruiden , muizengif , muizenvallen of door ultrasoon geluid. Daarnaast hoef je bij deze manier van muizenbestrijding geen muizen te vangen nog .

Een muizenverjager werkt met ultrasoon geluid wat ervoor zorgt dat de muizen verjaagd worden. Dit is een effectief product voor het verjagen van muizen , ratten en andere soorten ongedierte. De werking berust op zeer luid ultrasoon geluid. Dit betekent dus dat mensen het geluid niet horen, maar dat ongedierte wel degelijk last heeft van . De ultrasone muizenverjager verjaagt muizen weg. Met die van muizen heb ik geen ervaring , wel met die van mollen, die hoor je inderdaad wel goed en dat hoort ook ultrasoon te zijn :n.


Ik zou uitkijken naar een kat voor je muizenbestrijding. Deze ultrasone geluiden zijn op een zodanig hoge frequentie uitgezonden dat muizen daar last van hebben maar de mensen ze niet horen. Maar ook daar lezen we hele wisselende berichten en ervaringen over. En hoe zit dat met de andere huisdieren? Hebben die een ander gehoor dan muizen.


Met ultra hoog geluid muizen verjagen. Werkt zodanig dat ook via je elektriciteitsbedrading binnen een meter een storing wordt veroorzaakt waar apparatuur geen last van heeft, maar waarvan meneer Muis zegt, ik ga . Doe-het-zelf middelen tegen knaagdieren. Muizenverjager voor het bestrijden van muizen in uw huis of bedrijf. De XL-2is een voordelige oplossing om muizen uit uw huis te weren. Biologie en medisch laboratoriumonderzoek: Iemand enig idee hoe effectief zon ding is, een ultrasone muizenverjager, en of konijnen er ook stapelgek van worden?


Ik barst hier van de muizen en ratten. Gif doet niets dus ik wil dat wel eens proberen, maar we hebben .

Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden. Elektrische muizenverjager en rattenverdrijver. Verdrijft ratten en muizen door ultrasoon geluid (2- 2hz).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.