dinsdag 30 mei 2017

Hoe ziet mijn baby eruit

Weten hoe jouw kind er uit komt te zien? Deze app beweert dat-ie voor je kan voorspellen hoe de baby van jou en je partner eruit komt te zien. Je baby is het enige wat echt helemaal van jullie zelf is.


Elke lichaamscel is gemaakt uit jullie genen. Hier heb je geen hulpmiddelen bij nodig gehad. Ben je ook zo nieuwsgierig hoe de baby van jou en je partner eruit zal zien?

Het klinkt zo leuk: je uploadt een foto van jezelf en van je partner en vervolgens krijg je een plaatje van hoe een baby van jullie samen eruit zou zien. Als je weken zwanger bent, krijgt het gezichtje van het embryo steeds meer vorm. Het puntje van de neus is zichtbaar en het krijgt oogleden over zijn oogjes.


Je verdrinkt momenteel zelf in je emoties. Van schaterlachen tot huilen, jouw stemming kan nu . Bekijk hier hoeveel weken je zwanger bent en hoe groot jouw baby is. Is hij al even groot als een lippenstift?


Een foetus van weken (feitelijk is de baby dan weken oud) is eigenlijk gewoon een zo goed als helemaal af ieniemiene- babytje , met een wat groot hoofd en een doorzichtige huid. Het hartje klopt nu razendsnel, waarschijnlijk meer dan 1slagen per minuut.

Wat later in de zwangerschap neemt de snelheid van de hartslag af tot tussen de 1en 1slagen per minuut. Ondertussen ziet je baby er steeds meer uit als een klein mensje, met zelfs al menselijke trekken. Je baby ziet er nog niet echt uit zoals hij er straks bij de geboorte uitziet.


Het hoofdje is naar verhouding nog erg groot, ongeveer net zo groot als het lijfje. De oogleden zijn klaar en bedekken het hele oog. Tot de zevende maand blijven ze dicht zitten, pas daarna gaan ze open. Maar oogwit, iris en pupil zitten al wel waar ze . Ook zo benieuwd hoe je baby eruit zal zien? Zal hij op jou lijken, of juist op je partner?


Het donshaar dat je baby op zijn lijf heeft, begint los te laten en komt in het vruchtwater terecht. Omdat je baby daar soms slokjes van neemt, komt het uitgevallen donshaar in zijn darmpjes terecht. In de zwangerschapskalender volg je de ontwikkeling van jezelf en de baby in je buik op de voet. Iedere zwangerschapsweek krijg je een update van wat er deze week staat te gebeuren. Hier vind je een overzicht van de ontwikkeling van het kind tijdens de zwangerschap.


In negen maanden groeit een bevruchte eicel uit tot een heel mens. Dit is een prachtig maar zeer ingewikkeld proces. Hoe ziet het embryo eruit ? Het lijken net twee ballonnen die ieder een klein beetje zijn ingedeukt.

Ze zijn opgehangen aan een soort hechtsteel aan de binnenkant van de twee eivliezen, het . Je hormonen kunnen op hol slaan, en je kunt eruit zien als een puber met al die puistjes! Een kloppend hartje ziet er dan uit als een soort knipperlichtje. De baby in je buik begint er al als een mini mensje uit te zien, en het is stilaan tijd voor die eerste echo.


Je bent nu weken zwanger! Waarmee kun je de grootte vergelijken? Je kunt de grootte van de foetus nu vergelijken met een nagellak potje of een pruim. De handen met vingers en voeten met tenen zijn ontwikkeld en je baby kan . Jongen of meisje: DE test die je het geslacht van je baby onthult… Wil je het verdict van de tweede echografie niet afwachten of verstopte je kleine sloeber zijn . Je baby weegt nu ongeveer 3gram weken zwanger en nog 1dagen te gaan - Je. Hieronder kun je in het kort lezen hoe de ontwikkeling van ongeboren kindje verloopt, van week tot week.


De baby ziet er nog rimpelig uit vanwege het gebrek aan vet onder de hui maar dat begint zich vanaf nu te vormen. De baby oefent in de buik al volop de spieren in zijn gezicht door bijvoorbeeld te fronsen en te glimlachen. Drink voldoende deze periode, anders zou je wel eens last kunnen krijgen van verstoppingen.


Natuurlijk zal het niet kloppen, maar het is grappig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.