vrijdag 26 mei 2017

Bbq de purmer

Onze braadmeester staat op uw feest garant voor een sfeervolle BBQ -beleving. U kunt uw aandacht aan uw gasten schenken, terwijl een vakman de beste kwaliteit vlees bereidt. Een unieke buitenkeuken . U kunt hierbij denken aan sporttoernooien, popconcerten, bedrijfsevenementen, stadsfeesten… noem maar op.


Geschikt voor uw gasten van alle leeftijden. De combinatie van broodje .

Wij komen bij u op locatie met een complete buitenkeuken. Ook nemen we een party tent of parasol mee zodat we droog en uit . Wat een top service en zeker weer voor herhali. Voor profesionele bbq catering, evenementen en de lekkerste poffertjes. Aanleiding: Via onze gezamenlijke accountant zijn we met Bloei in contact gekomen.


Het bedrijf BBQ de Purmer begon als een uit de hand gelopen hobby, maar moest nu de stap maken naar een professioneel bedrijf dat niet alleen BBQ verzorgt, maar ook andere catering en live cooking . Wij bezorgen uw barbecue gratis in Purmer , bij een bestelling vanaf personen. Bestelt u de barbecue voor 12:00u, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Gegrilde ananas met karamelsaus en ijs.

Moovit helpt je de beste route naar Bbq te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein in Purmerend. Bestel het vlees voor uw BBQ Purmerend bij de Buffetkoning en u heeft de keuze uit verschillende barbecue pakketten. Samen met slager John Stavenuiter te Purmerend kunt u een heerlijk barbecue pakket naar keuze samenstellen voor een mooi avondje barbecuen! Schakel dan Barbeque specialist de Purmer in.


Zij maken van elke gelegenheid een bijzondere! BBQ specialist de Purmer is een full- service cateringbedrijf. Barbecue in Purmer , bbq bezorgen in Purmer. This Pin was discovered by iris Van den Broeck.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dit is één van de grootste barbecues van Nederland. Barbeque Specialist de Purmer verzorgt barbecues op een speciale buitenkeuken, de Oklahoma Smoker. Ideaal voor een bijzonder bedrijfsfeest, maar we komen ook graag bij u thuis langs.


Bezoek onze website voor meer informatie. Enjoy the comforts of home with an outdoor feast at these Purmer hotels with barbeque areas. Save up to when you book with Hotel.


Pan uitlikken met aardbeienbavarois, ieder jaar weer feest! Lange tafels werden voorzien van tafelkleden en vaasjes met roosjes. Kom met vrienden en familie en geniet van onze gezellige voordeelmarkt.


Met muziek, een heerlijke BBQ en verfrissende drankjes is uw golfdag een dagje uit.

Midden in de Noord-Hollandse Purmerpolder, op slechts minuten van Amsterdam, vind je een historische stolpboerderij. Eeuwen geleden gebouwd door een rijke Amsterdamse koopmansfamilie, die de boerderij gebruikte als zomerverblijf. Tegenwoordig kan iedereen genieten van deze locatie en haar omgeving: de . Dan heb je buiten meer dan genoeg bbq - en zonplekjes en binnen plek zat voor het gezin. De winter staat weer voor de deur.


Tijd om de BBQ in de schuur op te bergen zou je denken. Zo goed als nieuw Ophalen. Nog een pluspunt: we konden de volgende dag ook nog van de grote BBQ gebruikmaken. Al met al hebben wij en onze gasten genoten van ons verblijf op Leeuwendaal in de Purmer.


We raden de Boerenkamer Leeuwendaal graag aan voor zulke festiviteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.