donderdag 25 mei 2017

Tuinhuis op maat limburg

Wij hebben een volledig totaal progamma van A tot Z, gespecialiseerd in de verkoop van tuinhuisjes tot grote chalets toe. Ook kunnen wij voor u eventueel de . Bent u op zoek naar een tuinhuis op maat ? Dan bent u bij Theunissen tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij leveren inspirerende tuinhuizen in de meest uiteenlopende modellen Uw tuinhuis op maat worden in onze eigen fabriek vervaardigd en deze worden door ons vakbekwaam personeel speciaal op maat gemaakt.


Zoekt u naar een gespecialiseerde partner voor het bouwen van een tuinhuis op maat in Limburg , Vlaams-Brabant of Antwerpen.

U mag rekenen op authentiek vakmanschap en de beste materialen. Op onze referentielijst vindt u talrijke voorbeelden, . Reeds jaar fabrikant van houten moderne design tuinhuizen , blokhutten cottage, carports, prieel. Veel combinatiemogelijkheden.


Op zoek naar een prachtig tuinhuisje , prieeltje of houten garage? Daarnaast bekijken we wat er voor u haalbaar is en nadien zullen wij met uw tuinhuis op maat aan de slag gaan. Daarbij heeft u zeer veel mogelijkheden.


Buitenconstructies op maat van uw mogelijkheden: Briers Outdoor Life biedt voor elke tuin een gepaste constructie op maat. In ons gamma houten gebouwen bevinden zich tuinhuizen , blokhutten, .

Chalet Center Genk is gelegen op de voornaamste winkelweg van Limburg : Hasseltweg 28 ter hoogte van Bokrijk. Uw houten bijgebouw wordt helemaal op maat gemaakt, waardoor u uiteraard alles grotendeels zelf kan bepalen. Houten tuinhuisje op maat.


Maar vaak word er teruggegrepen naar standaard ontwerpen. Dat is heel jammer want meestal kan er met dezelfde middelen iets unieks gemaakt worden. Tuinhuizen zijn er in veel soorten en maten. Wij denken graag met u mee en ontwerpen voor u. Passend bij het woonhuis en bij de tuin en, . LSB Blokhutten staat voor eigen maatwerk, geplaatst of in een doe-het-zelf bouwpakket. Zowel cottagestijl als strak en modern.


Bij Hasselt, Herk-Destad. Grootste assortiment online o. Laagste prijsgarantie tuinhuisjes. Een tuinhuis kan ook andere doeleinden hebben. Kijk ook eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld tuinhuis funderingen, . We kunnen alle houten constructies op maat en volgens de wensen van de klant opleveren.


Met onze jarenlange ervaring en vakmans kunst kunnen we u garanderen dat het bijgebouw uw verwachtingen zal overtreffen. Breng uw plannen mee en we maken u een vrijblijvende offerte.

Hamertje kies je niet zomaar ! Wenst u een nieuw tuinhuis te plaatsen, terras of afsluiting? Of wenst u een mooie garage of carport te plaatsen? Dan ben je bij WoodProject op de juiste plaats!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.