woensdag 24 mei 2017

Muizen en ratten bestrijden

Knaagdieren muizen en ratten zorgen in de winter maanden van het jaar voor extra overlast. Ze komen dan naar binnen om een warme schuil- en nestelplaats te zoeken. Veelal vindt je dan ongediertebestrijders. Bij lawaai achter wanden of boven plafonds kunnen we naast spitsmuizen , ook te maken hebben met huismuizen of ratten.


Spitsmuizen verspreiden een doordringende zoete, weeë muizengeur. Klassieke muizen - of rattenvallen zijn ideaal om te ontdekken of er ongedierte in je huis zit.

Ben je al zeker dat er muizen of ratten zijn? Leg dan lokaas uit, dat werkt op lange termijn beter dan een val. Lees hier de verschillende opties voor het bestrijden van muizen en ratten , zonder gif.


Met een paar simpele maatregelen kunt u overlast van muizen en ratten in de stal deze winter voorkomen. Zorg dat knaagdieren niet binnen weten te dringen. Zelf ratten bestrijden , met onze producten tegen muizen kunt u snel en goedkoop muizen bestrijden.


Door zich een weg te knagen naar voedsel en door grote hoeveelheden voedsel op te eten en te verontreinigen met urine en uitwerpselen veroorzaken ratten en muizen heel wat schade. De grootste invasie van muizen en ratten in gebouwen is te verwachten . Wanneer u zelf uw ratten of muizen wilt bestrijden.

Hiervoor hebben wij verschillende artikelen, zoals ratten – en muizenklemmen. Last van muizen , ratten of andere ongedierte in je tuin, huis of stal? Kom naar Horta voor een veilig en efficiënt bestrijdingsmiddel tegen ongedierte. Gebruik de juiste bestrijdingsmiddelen. Kom langs voor advies bij Horta.


Voerdozen of lokdozen voor muizen of ratten. In een voerdoos of lokdoos kunt u eenvoudig het gif of korrels uitzetten voor het bestrijden van muizen of ratten. Uitgebreid artikel over muizen en ratten bestrijden in huis, met tips over o. In eerste instantie is het namelijk zo dat ze een penetrante lucht verspreiden en daarenboven kunnen ze zomaar kortsluiting of zelfs brand veroorzaken door aan de bekabeling te knagen. Ratten en muizenbestrijding kosten.


We vinden ze dan ook vaak in loodsen, magazijnen, stations of afvalopslag. Vervolgens banen ze zich een weg door heel uw bedrijf. In België merken we vooral . Muizen bestrijden en weren. Ongedierte - schade door muizen - muizen bestrijden. Knaagschade: doorgeknaagde kabels, etenswaren, opengebeten voorraadzakken, beschadiging aan allerlei materialen in een gebouw zoals hout of plastic.


Ze knagen op deze materialen om hun tanden te scherpen. U kan de knaagschade van muizen en ratten. Licentie nodig voor bestrijden ratten en muizen.

Vanaf die datum is voor het werken met professionele rodenticiden een vakbekwaamheidsbewijs Knaagdierbestrijding op het Agrarisch bedrijf (KBA) verplicht. Zorg er dan voor dat voedselvoorraden goed afgesloten zijn, en maak openingen dicht die de ratten gebruiken als ingang naar het gebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.