maandag 29 mei 2017

Brievenbus design

Deze exclusieve modellen geven ongetwijfeld een toegevoegde waarde aan uw woning. De kleur kan helemaal aangepast worden naar uw smaak (zonder meerprijs). De merken die wij verkopen, waaronder Burg Wächter en Benton, werken nauw samen met gerenommeerde ontwerpers. Als u onze designbrievenbussen ziet, zult u versteld staan van de . Arduo design brievenbussen.


Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol.

Maatwerk in inox en cortenstaal. Wij hebben de grootste handgemaakte collectie brievenbussen en pakjesbussen in de EU. Vind brievenbus design op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Onze design-brievenbussen zijn terecht onze trots ! Samen met de klant wordt gezocht naar een hedendaagse en tijdloze vormgeving. Een combinatie van verschillende materialen is mogelijk. De naam zegt het al Design is een exclusieve brievenbus die qua vorm en model afwijkt van het standaard type brievenbus.


Vaak wordt een design brievenbus ontworpen door een bekende architect of kunstenaar.

Bezoek brievenbusdirect. De design brievenbus heeft zijn naam niet gestolen! Met de ingewerkte krantenrol is deze krantenbeschermer een streling voor het hoog! Deze brievenbus is volledig in inox 3vervaardigd. Top design in verschillende kleuren!


Door het doordachte design is de bus slagvast, kleurvast. Vervaardigd uit hoogwaardig composiet materiaal en is voorzien van een duu. Deze serie, Design Plus, is de grote broer van de Design serie. Bent u op zoek naar een bijzondere brievenbus met een mooi design ? Fasttel biedt design brievenbussen die uw portiek vast en zeker laten opvallen. Dit alles in één prachtig geheel, . De bus heeft een degelijk cilinderslot me t twee gecodeerde sleutels, een dubbele sluiting en is eenvoudig te bevestigen aan de muur of op . Design brievenbussen en brievenbussen voor appartementen.


Penne brievenbus type Design. De brievenbus is gemaakt van hoogwaardig composiet materiaal en is voorzien van een duurzame coating. De sluiting van de brievenbus gaat middels een degelijk . Een ruime keuze brievenbussen voor binnen of buiten in RVS, verzinkt staal, maar ook brievenbusunits voor bedrijven, appartementen.


Gemakkelijk pakjes ontvangen en versturen?

U zoekt een brievenbus ? Een wandbrievenbus, een vrijstaande brievenbus of een brievenbus met palen? Deur en design vindt u verschillende brievenbussen in iedere stijl of kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.