woensdag 24 mei 2017

Theater de tuin in leusden

Schuilt er in jou een zanger, cabaretier, acteur, danser o. Elke dag staat hij vroeg op om naar zijn bus te gaan. Hij observeert zijn omgeving en luistert op zijn route naar flarden van gesprekken tussen zijn passagiers. Ontvangst met een feestelijk glas prosecco in ons theater wat voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een bijzondere, romantische Valentijnssfeer!


Prachtige muziek en overheerlijke culinaire hapjes. Kaarten zijn alleen te bestellen via onze website en dus niet via een overboeking op dit bankrekeningnummer.

Hij heeft net gegeten en een wandeling is goed voor zijn spijsvertering. Van iedereen die hij tegenkomt wil hij weten of hij wel de sterkste is van de hele wereld. Komt u met meerderen en wilt u naast elkaar zitten, kom dan tijdig naar het theater.


De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Tuinvriend Behoort u tot de grote schare belangstellenden van theater De Tuin , dan hebben we . Suzanne Compaan -kl Deze expositie is van december tot januari te bezichtigen. Winfried Wüstefeld - fotocollages. Op vele manieren beeldend creatief geweest op veel verschillende manieren: grafisch, meubel-ontwerp en uitvoering, graveren in glas, beeldhouwen in . Bestemd voor iedereen die er van droomt voor publiek op te treden in een echt theater !

Een ruim aanbo met voor elk wat wils. Soms vergeten de spots welk adres ze hebben in de DMX tabel. Dat is eenvoudig op te lossen door hem weer even van het juiste . Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!


Theater , film of iets anders? TOON VAN MIL speelt eigen werk. Nederlandstalige pop en kleine anekdotes. Met ervaring en passie brengt hij muziek passend in het rijtje Blof, Goede Doel.


Zo kun je hier terecht voor muziek, theater, cabaret, kunst en film. Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk. Website: detuininleusden.


Aan de hand van muzikale voorbeelden, gespeeld door saxofonist Henk van Twillert en pianist Tjako van Schie, wordt het publiek voorgesteld aan Bach, zoals men hem misschien nog niet kent. Leusden 11:koffieconcert. Feiten, anekdotes, composities en allerlei al of niet op waarheid . Voorstellingen in dit theater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.