donderdag 29 september 2016

Hagen soorten

Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en afgeschermd voor blikken van buitenaf. Maar welke haag kies je? De plus- en minpunten op een rijtje.


Eerst en vooral moet je voor jezelf uitmaken welke haag je wenst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Kies je bijvoorbeeld voor een snelgroeiende, een bladverliezende of een wintergroene haag? In dit artikel ontdek je populaire soorten hagen voor in de . Er bestaan vele soorten hagen. Wil je bijvoorbeeld een bladverliezende of een bladhoudende haag? Lees hier alles over soorten hagen en een haag kiezen. Dit zijn dan planten in blote wortel of met kluit.


Bij Groengeert kan je een zeer uitgebreid sortiment aan haagplanten bekomen. We hebben zowel de gekende als minder gekende soorten beschikbaar.

Er zijn zoveel soorten haagplanten, dat het voor de gewone consument haast onmogelijk is ze allemaal uit het hoofd te kennen. Wintergroene haagplanten groeien in uw tuin uit tot prachtige, dichte heggen. Sommige soorten hebben daar wel best wat tijd voor nodig.


Wilt u niet wachten op uw wintergroene haag? We verkopen ook kant-en-klare hagen , dan worden er bij u dus haagplanten bezorgd die zodra u ze neer zet een volle heg vormen. Assortiment haagplanten. In ons uitgebreide voorbeeldhagenpark kan U kiezen uit soorten haagplanten.


Kan ook gebruikt worden in gemengde hagen , zoals met haagbeuk, meidoorn, beuk enz. Wissel de soorten naargelang het bloeitijdstip en U heeft een haag die maandenlang bloeit. De beukenhaag (niet te verwarren met een haagbeuk) is zonder twijfel een van de meest geliefde soorten hagen. Hij groeit relatief snel, vraagt niet al te veel onderhoud en behoudt ook in de winter zijn blad zodat de privacy gewaarborgd blijft.


Er zijn groene en rode beukenhagen en beide soorten vragen hetzelfde qua . Wij leveren ruim verschillende soorten haagplanten direct uit voorraad. Van diverse soorten laurier hagen , taxus hagen , coniferen hagen , wintergroene hagen , bladverliezende hagen en kant-en-klaar hagen. Hagen zorgen niet alleen voor een afscheiding, maar geven ook structuur. Ze bepalen het beeld van de tuin.


Lage, halfhoge of hoge hagen.

Wil je een bladverliezende of een bladhoudende haag, een los of een. Uwtuinleverancier Adolf Hof Voor al uw tuinplanten op bestelling gewoon makkelijk thuisbezorgt altijd één jaar garantie op groei en soortechtheid. Wij maken voor u gratis en vrijblijvend een offerte. Verschillende soorten hagen.


U wilt een haag planten maar zit nog te dubben welke soort haag u gaat . Hagen zijn er om het ene perceel van het andere af te scheiden of om vee in een weide te houden of wilde dieren erbuiten, om wind te breken, geluid te verzachten, een natuurlijke groene achtergrond te vormen of om vervelende inkijk tegen te gaan. Haagsoorten voor de tuin. Een tuin is van oorsprong een omheind stuk grond.


De mooiste en oudste manier van omheinen is met een levende plantenhaag. Groenblijvende hagen behouden dus het hele jaar hun groene kleur en voorkomen daarmee inkijk in uw woning zowel in de zomer als in de winter. Bekijk hier ons aanbod groenblijvende, wintergroene kant-en-klaar hagen. Onze groenblijvende heg is in veel soorten leverbaar. Het grootste aanbod haagplanten vindt u bij Budgetplant.


Bij ons heeft u de keuze uit ruim soorten haagplanten, variërend van een taxus, kant en klare hagen en buxus planten. U kunt bij ons zowel terecht voor wintergroene als bladverliezende haagplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.