donderdag 22 september 2016

Sanadome zwemmen

Sanadome is het beste wellness hotel van Nederland. Kinderen van jaar tot jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Thermen: dagelijks van 09.


Onze faciliteiten zijn niet op kinderen ingericht, daarnaast bezoeken veel gasten onze baden vanwege de rust en voor ontspanning. Algemene Informatie over Sanadome Nijmegen, de meest gestelde vragen, huisregels, adresgegevens, contact en route.

Badkleding Nijmegen in Sanadome. Alle topmerken badmode, in kleine én grote maten. Scandic Hotel Sanadome , een sterren hotel in Nijmegen met een prachtig thermenlandchap, health.


Beleef de sensatie van thermaal water uit eigen bronnen. Heerlijk wegdromen en even volledig ontspannen. In onze thermen ervaar je de kracht en weldaad v. Wij zijn dagen geweest en hebben genoten.

Mooie ruime kamer met prima bedden. Je kunt in de sanadome heerlijk zwemmen , bubbelen, drijven in het zoutbad. Ook de mintsauna en stoombabine zijn een aanrader.


Antwoord van SanadomeNijmegen, Guest . We zijn heerlijk tot rust gekomen en verwend bij het Sanadome : aanrader! Bedankt voor uw beoordeling, tot ziens bij Sanadome ! Met vriendelijke groet, team Sanadome. Een heerlijk hotel om te relaxen en te zwemmen. Het eten van het buffet is echt een aanrader. Als je van sauna houdt moet ze hier niet wezen want het zijn alleen verschillende soorten zwembaden,,wat wij prima vinden.


De kamers zijn zeer ruim met een ruime balkon. Geniet van het heilzame en aangenaam warme water uit eigen bron. C, 3mwhirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad , warm . Ik zoek een of meer dames die mij begeleiden en helpen met aan- en uitkleden.


Ik ben jaar oud en heb beperkingen.

Ik ga op maandag van 12. Als je een keer in de week kan is het ook al heel fijn. Je kan mee om zelf te zwemmen of . Lees 3gecontroleerde beoordelingen van echte gasten van Sanadome Nijmegen in Nijmegen, dat wordt beoordeeld met een 8. Flow restaurant was lekker, maar wel . Fijn voor relaxt dagje zwemmen , sauna en beauty behandelingen. Eten en drinken moet echt beter.


Is niets echt gezonds te krijgen. Sapjes zijn niet vers en salade is klont saus. Kampioenlezersaanbieding Lekker genieten en jezelf laten verwennen in het unieke kuuroord Sanadome.


WAAROM NAAR HET BUITENLAND ? Tennis, Zwemmen , Surfen en Zeilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.