vrijdag 30 september 2016

Overkapping landelijke stijl

Zowel los te plaatsen of als veranda aan de woning. Door een gedeelte af te dichten, ontstaat er een opslagruimte voor fietsen of meubelen. Ingericht met meubilair wordt het een tuinhuisje voor u alleen of de hele familie. Landelijke Bouwstijl is het bedrijf van Pieter van Vliet.


Al meer dan tien jaar ontwerpt, zaagt en bouwt hij exclusieve schuren, stallen, overkappingen en priëlen door heel Nederland en België.

Op het hoogste ambachtelijke niveau, en gemaakt van robuust hout, worden met originele pen-gat verbindingen exclusieve schuren . Ontdek en bewaar ideeën over Terrasoverkapping op Pinterest. Meer ideeën over Overdekte terrassen, Achtertuin patio en Achtertuin keuken. De kapschuur in hoekmodel biedt ruimte genoeg om overdekt te koken, te dineren, of lange avonden samen in door te brengen. Kortoin de zomermaanden een prachtig buitenshuis alternatief voor uw huiskamer.


Wanneer het kouder wordt kunt u de opening van uw . Een houten constructie in landelijke stijl. Houtbouw Van Lingen bouwt exclusieve houten constructies in een landelijke bouwstijl.

Elk bouwwerk, van schuur tot overkapping , kunnen wij in een authentieke landelijke stijl voor u bouwen en door . Nieuw gebouwde overkapping in een landelijke stijl , waarbij veel natuurlijke materialen zijn gebruikt zoals hout, riet en geweitjes. Extra behaaglijk is het door de houtkachel, waarbij een aparte zithoek werd gecreëerd. Klik op de foto voor het volledige beeld. Voor hun tuin was de familie Schelfhout op zoek naar een tuinhuis met een landelijke uitstraling.


Daarop werden ze direct verlief dus die moest het worden. Een tuinhuis met een royale overkapping. Smeedijzeren terrasoverkappingen. Geniet u ook graag zo lang mogelijk van buiten zitten? Dan is een terrasoverkapping echt iets voor u. Een terrasoverkapping zorgt voor beschutting tegen regen, wind en zelfs zon als u dat wilt.


Heeft u een woning in een meer landelijke , rustiek stijl , dan zijn onze terrasoverkappingen in . Open kast landelijke stijl. Binnenkijken landelijk interieur. Krans op groen houten luik.


Olijfbak Ideeën overkapping landelijke stijl.

Overkapping landelijke style. Afmetingen inclusief overstek 3. Staanders Lariks 150x150mm fijn bezaagd lengte 240cm. Gegalvaniseerde staander steunen. Ringbalk Lariks 150x150mm fijn bezaagd. Schoren Lariks 100x100mm fijn bezaagd.


Balklaag Lariks 70x200mm fijn bezaagd. Klassieke aanbouw en overkapping - Houten bijgebouwen op maat. Bij Livinlodge vindt u oplossingen bij de vleet: luxe terrasoverkappingen in hout, een moderne of eiken aanbouw van bijvoorbeeld een veranda of orangerie, een. Interesse in een moderne houten aanbouw of een landelijke aanbouw in Engelse stijl ? Afgelopen periode heeft Vechtdal Bouwsystemen weer een stijlvol landelijk tuinhuis met veranda opgeleverd in Vroomshoop (Overijssel).


Dit eikenhouten tuinhuis met veranda is geheel op maat gemaakt naar de wens van onze opdrachtgever. Eikenhouten tuinhuis met veranda in landelijke stijl gebouwd. Renson terrasoverkappingen staan gekend voor hun design en ultiem comfort op het terras.


Een kapschuur of terrasoverkapping is vaak een mooie toevoeging aan uw erf of tuin. Hieronder worden diverse mogelijkheden uitgewerkt. Uw spullen kunnen ruimschoots opgeborgen worden en daarnaast zorgt een kapschuur . Wil je een tuinhuis of overkapping op maat, precies passend bij de stijl van jouw tuin? Een landelijke overkapping zorgt voor een erg rustieke sfeer in je tuin. Dit type overkapping past perfect bij een huis met een klassieke stijl.


Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een houten overkapping om deze klassieke sfeer in de verf te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.