donderdag 22 september 2016

Zwembad de wilgenring

Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwembad , sporthal en squashbanen. Het zwembad heeft een recreatief karakter met tal van zwemactiviteiten. Kom lekker zwemmen in zwembad de Wilgenring ! Haal er je zwemdiploma of kom gewoon recreatief zwemmen. Het bad is groot en lang genoeg en het belangrijkste, diep genoeg.


Dat kan bij sommige zwembaden wel eens teleurstellen.

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook erg gezond en bij de Wilgenring kan je goed baantjes zwemmen. Elke donderdag avond vanaf 20. Een sportcentrum voor iedereen!


Zwembad , sporthal, squashbanen en horeca. Voor openingstijden en tarieven verwijs ik u naar de LINK aan de rechterzijde van deze website. Leuk zwemba niet duur, wel wat te koud! De Wilgenring is geen standaard rechthoekig zwemba maar heeft bijzondere vormen.


In de drie verschillende baden vermaken jong en oud zich.

Sjees van de glijbaan van meter lang of geniet van de rust in de whirlpool. Trek baantjes in het wedstrijdbad. Ik ben er afgelopen maand. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. In het zwembad worden zwemlessen gegeven voor alle leeftijden (dus ook de kleintjes) en je kunt er ook vrijzwemmen ! Bedrijvenreclameborden in zwembad “ de Wilgenring ”. SVH waterpolo Rotterdam.


In dit sportcentrum is een zwembad en een sporthal te vinden. Je kunt hier ontspannen, maar ook actief bezig zijn. In deze vakantieperiode vervallen alle doelgroepactiviteiten en lessen. Pijnacker Centrum,Station N. Not wheelchair accessible Not accessible for the visually impaired. Bleiswijk,Berkel Westpolder.


See what people are saying and join the conversation. Upload your holiday pictures and holiday videos! Op maart was het de laatste dag sponsorzwemmen in zwembad de Wilgenring uit Rotterdam.


Totaal deden er klassen mee en nog een groepje kinderen. De Mulder- beker is gewonnen door zwembad de Wilgenring.

Zwemmers, jong en ou uit alle baden … Continue . Wethouder Adriaan Visser (binnensta cultuur en sport) heropende vandaag het vernieuwde zwembad door de ingebruikname van een tourniquet. Hij deed dat niet zelf, maar nodigde de oudste zwemmer van het . Indoor public swimming pool in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek area. Leisure pool, competition pool, teaching pool, whirlpool, water slide with catching pool, wading pool and paddling pool. Dit komt deels door de bouw van het nieuwe zwembad Hart van Zuid. Echter ook in de huidige situatie, dus zonder het nieuwe.


West, Wilgenring , Zevenkampsesering en Charlois. Het recreatiebad van Charlois kent een oppervlak van 3m2. De andere recreatiebaden kennen een bescheidener omvang. Welkom bij Zwemvereniging LAC Rotterdam.


Glimmend van trots nemen ze het felbegeerde papiertje in ontvangst. De zwemmertjes zijn vaak op hun vijfde jaar al begonnen. Het eerste diploma kost hun ouders gemiddeld 4euro, berekende de . ROTTERDAM – DE WILGENRING. At this location SwimKids offers swimming lessons to children for .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.