donderdag 29 september 2016

Europlay speeltoestellen

Speeltoestellen ecoplay. Innovatieve speeltoestellen. Type, Metalen structuren. Afmeting, x x 2m. Maximale val hoogte, m. Omschrijving, Columbus .

Geef peuters een leuk aandeel in de speeltuin met het speeltoestel de Kleine Zeemeermin. Echte piraten kunnen aan boord gaan van hun eigen schip en de zeven zeeën opvaren vol gevaren en hoge golven. Tangara levert alle denkbare gecertificeerde speeltoestellen, voor ieder budget en voor elke Read more. Vrolijke kleuren vormen een grote aantrekkingskracht op kinderen en zijn . Is gedemonteerd en opgeslagen onder plastic. Europlay NV, Oudegem, Oost-Vlaanderen, Belgium.


Heeft jaar buiten gestaan. De foto is puur ter informatie en dus uit folder geplukt. Overzicht van leveranciers die de AIV onderschrijven.

De speeltoestellen , vervaardigd uit hout, metaal en kunststof zijn gekend omwille van hun design en de optimale kwaliteit. Wij vervaardigen speeltoestellen in hout en metaal, vaak gecombineerd met kunststof afwerking. Uiteraard zijn er ook andere combinaties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden! Anthonie Fokkerstraat 15.


Houtlan met hoofdzetel te Dendermonde is reeds jaren toonaangevend als leverancier en fabrikant van kwalitatieve tuinhoutproducten, tuinpoorten, speeltoestellen en straatmeubilair. Het drogen en schaven gebeurt in onze productie-eenheid in Wichelen. See what people are saying and join the conversation. EUROPLAY - gevestigd te Dendermonde - is hoogwaardig Belgisch fabrikant van zowel houten als metalen speeltoestellen voor de openbare sector.


Parcours déquilibre pour la cour de récréation. Veel modellen op stock bij ons in Proven. Acacia-Robinia Nederland BV. Wij leveren speeltoestellen in alle soorten en maten. De onderstaande catalogussen zijn van onze leveranciers en kunnen wij dan ook probleemloos aan u leveren.


Regio in Bedrijf artikel Dethon Groen Onderhoud. Onkruidbestrijdingmachines Weed Control. Wij stellen op vandaag een 30-tal mensen . Een programma speeltoestellen waarmee je maximaal speelplezier nastreeft.

Het verfijnen van je motoriek,. Dit is mogelijk met de natuurlijke speeltoestellen , uitgevoerd in Robinia hout om volledig te worden opgenomen in de omgeving. In bomen klimmen, dwalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.