vrijdag 23 september 2016

Terras scherm

Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Bent u op zoek naar een wind- en terrasschermen?


Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux.

Bekijk onze uitgebreide assortiment terrasschermen. Natuurgetrouwe kunsthagen, net echt, maar dan zonder … Prijs o. Haco Terrassen levert kwalitatief hoogwaardige terrasproducten, parasols, windschermen en overkappingen. Profiteer van onze kwaliteit, service en aandacht.


Het terras is een zeer belangrijk onderdeel van je onderneming. Terrasbezoekers zullen een klapperend winddoek als hinderlijk ervaren. De oplossing: een hoogwaardig en uniek terrasscherm van Café au Lä.

Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte. Terrasscherm Inova, Vrijstaande opstelling) Ons oprolbaar Terrasscherm Inova is vrijwel voor elke si. Ben je op zoek naar terrasschermen?


Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o. Blijf heerlijk uit de wind met een windscherm. Praxis heeft diverse windschermen in het assortiment voor jouw tuin. Terras windscherm antraciet meter Grijs. Vind het juiste windscherm. Dit is een zeer praktisch oprolbaar windscherm.


Het bestaat uit een fraaie donkergrijze omlijsting met daartussen een doek van 1 polyester in de kleur antraciet. Het is uitrolbaar tot 3cen. Wij bieden diverse terras windschermen die geschikt zijn voor zowel particulier gebruik als in de horeca. De schermen bestaan uit hoogwaardig aluminium profielen voorzien van veiligheidsglas, beschikbaar in diverse standaardmaten.


De windschermen worden in eigen huis vervaardig waardoor maatwerk altijd . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Dit strak vormgegeven scherm uit de Jan des Bouvrie collectie is een aanwinst voor iedere woning.

Niet alleen vanwege de energiebesparing, maar ook dankzij het prachtige design. Met een windscherm op het terras of op het balkon zit je lekker uit de wind en kun je ongestoord genieten van rust en privacy. Een windscherm is eenvoudig te monteren en neemt door zijn compacte ontwerp maar weinig ruimte in beslag. Je rolt het scherm uit wanneer je er behoefte aan hebt en schuift het na gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.