woensdag 28 september 2016

Afbeeldingen bestrating tuinen

Op deze pagina vindt u enkele tuinen , opritten en terrassen ter inspiratie voor uw eigen tuin , terras of oprit. Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen, bestrating , beplanting, rotstuinen en romantische tuinen. Het uitkiezen van de juiste bestrating voor uw tuin kan een moeilijke klus zijn.


Wij horen vaak vragen terugkomen als: Wat past wel bij mijn smaak en wat juist niet? Tuinvoorbeelden bekijken? Welke combinaties van beplanting en bestrating geven een strak en luxe uiterlijk en welke combinaties vormen juist een landelijk uiterlijk ?

Pure passie en vakmanschap! Met hardhouten vlonder en borderbak. De kosten voor het bestraten van de tuin variëren gemiddeld van € tot € 1per m inclusief stratenmaker, bestrating en voegzand. Een stratenmaker kost gemiddeld € 15.


De banden worden aangebracht aan de buitenste randen van het totale tegeloppervlakte (zie eerste onderstaande afbeelding ). Deze bestrating en tegels zijn het afgelopen jaar het best verkocht. Hieronder zie je een aantal voorbeeldtuinen van Excluton, zodat je inspiratie kunt opdoen. Klik op de afbeelding voor meer .

Vind hier alles wat je nodig hebt om je tuin te bestraten. Van zand tot grind en tegels. Kom kijken op ons uitgebreid showterras! Onze medewerkers staan voor u klaar met de juiste voorlichting en deskundig advies. Afwateringspakket meter goot incl.


Bekijk nu de video met ideeën voor het ontwerpen en aanleggen van de kleine tuin. Welke bomen, bestrating en decoraties kunnen in de kleine tuin ? Afbeeldingsresultaat voor voorbeelden voortuin bestrating. Project 1: Door de hoeveelheid onsamenhangende elementen in de tuin , lijkt deze klein en rommelig. Het verwijderen van de boom en het opnieuw indelen van de tuin , zorgt ervoor dat het geheel veel rustiger toont. Werkzaamheden: Aanleggen nieuw terras en bestrating in de tuin , nieuwe vijver . Voor afbeeldingen kijk in de webshop onder aanbiedingen.


U bent van harte welkom in onze showtuin aan de Slappedel in Woudenberg, waar we veel sierbestrating hebben staan (showrekken) of liggen ( voorbeeldvlakken). Tips voor het aanleggen van sierbestrating. Met een bestraat terras geeft u uw tuin een verzorgd aanzien.


Bovendien zorgen planten in sierpotten voor een extra sfeervolle uitstraling. Waar moet u aan denken bij de aanleg van sierbestrating ? Verwijder altijd de teelaarde (de zwarte grond) en leg uw pa terras of oprit altijd .

Met bestrating kun je strakke lijnen en vormen in de tuin creeën. Dankzij deze kennis kunnen wij de bstrating optimaal combineren met het overige van de tuin. Bestrating kan bestaan uit:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.