maandag 26 september 2016

Overbosch zwembad

In zwembad Overbosch kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht.


In stadsdeel Haagse Hout ligt Sport- en recreatiecentrum Overbosch. Het zwembad zit in dit centrum. Activiteiten zijn onder andere aquaspinning of fifty fit.

Dit Haagse zwembad in Bezuidenhout is het gehele jaar geopen dus ook tijdens de zomermaanden. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar zijn er ook andere . Zwemmen is leuk, maar nog leuker is je zwemdiploma halen! Dat kan bij zwembad Overbosch ! Het peuter- en recreatiebad is alle dagen extra verwarmd. Het water van de andere baden wordt op donderdag extra verwarmd.


Leer vanaf maanden hoe het voelt om in het water te bewegen bij Teddybeerzwemmen. Voor iedereen is er dus genoeg zwemplezier, ga lekker baantjes trekken in het wedstrijdbad of l. Zwembad Overbosch Den Haag: vijf baden, voor ieder wat wils!

Door deze opzet kan iedereen ongestoord genieten van het zwembad. Zo is er een recreatiebad met fonteinen en de. Babyzwemmen: Elke donderdagochtend kan je meedoen met teddybeerzwemmen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen vanaf . Wel: de ooms gingen er graag op uit, vooral als zij gasten uit Rotterdam hadden, zoals hun schoonzuster, mijn oma , met haar drie dochters.


Ze lieten dan Huisman, de koetsiertuinman, een paard lenen van de boer aan de overkant van de weg en het rijtuig . Op een maandag gaan mijn man en ik met mijn verstandelijk gehandicapte zus die ook doof en blind is, naar het zwembad Overbosch in Den Haag om zoal. Op vrijdag januari a. Dit betekent dat u gezellig langs de kant in het zwembad naar uw kind(eren) kunt kijken. Ook op vrijdag maart bent u welkom tijdens onze lessen.


Kinderen kunnen hier teddybearzwemmen zwemmen vanaf jaar. Gezinszwemmen op donderdag- en zondagochtend. Lees eerst over de - Zwembad - ervaringen van naturisten voordat je de accommodatie bezoekt of boekt. Op grond van deze rapportage is aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.