donderdag 29 september 2016

Zwembad goes

Omnium staat voor een tropische beleving. Naast het Tropisch bos, biedt het zwembad een hele dag zwemplezier. Liever sportief zwemmen? Een subtropische zwembeleving. Jongen (13) overleden in zwembad Goes.


Dat laat de plaatselijke politie via Twitter weten.

De reanimatie mocht niet baten, bevestigt de politie. In Goes is een 13-jarige jongen levenloos aangetroffen in het water van het zwembad Omnium. De jongen van jaar is ter plekke overleden.


Lazy River, een stromend gedeelte van het zwembad. Toen de jongen uit het . De tiener werd nog uit het water gehaald en het zwembadpersoneel probeerde hem nog te reanimeren. In een zwembad in Goes is zaterdagmiddag een 13-jarige jongen overleden.


Hulpdiensten hebben nog geprobeerd de jongen te reanimeren, maar dat bleef zonder resultaat. Het jongetje is overleden.

Er zijn twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen . Een dertienjarige jongen is zaterdagmiddag overleden in een zwembad in het Zeeuwse Goes. Aangepast Za oktober, 20:22. Ambulances bij het zwembad in Goes NOS. Vermoedelijk is de jongen verdronken doordat hij een epileptische aanval kreeg, meldde de politie na onderzoek.


Volgens de politie werd hij door omstanders gevonden. Hij bleek geen hartslag meer te . Vrienden haalden hem uit het water. Op verschillende plekken kijk je omhoog, zo het bos in! Voor de kleintjes is er een eigen plekje in het zwembad. Zij spelen veilig in het peuter- en kleuterbad met speeltoestellen.


Een tropische beleving in Omniuzwembad en tropisch bos . Botanische tropische tuin met klimmuur en tropische bar”. We werden ontvangen met koffie en gebak. Een 13-jarige jongen werd hier dood in het water aangetroffen door zijn vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.