woensdag 28 september 2016

Bobi brievenbus rvs

Het model is altijd uitgevoerd met een ruime RVS inwerpklep, die middels een eenvoudig te bedienen schroefbout aan de binnenzijde van de klep geheel naar behoefte ingesteld kan worden. De Bobi Jumbo is het grootste model brievenbus uit het assortiment van Bobi. Deze is met name geschikt bedrijven die grote hoeveelheden post ontvangen en voor het ontvangen van kleine pakketjes. Deze brievenbus is standaard voorzien van een anti-hengelpaat, om het hengelen naar post moeilijker te maken.


Kleur Zwarte brievenbussen.

Koop of Verkoop bobi op Marktplaats. De BOBI CLASSIC S brievenbus is het nieuwste slanke Bobi model in ons programma. Wij verkopen alle modellen, wij verkopen alle kleuren, ook de rvs brievenbus én hebben ze, als enige in Nederlan ook allemaal ruim op voorraad. Bezoek onze website of showroom en bekijk alle modellen! Met hun Zwitserse vormgeving zijn brievenbussen van Bobi zeer gewild.


Nu tijdelijk met gratis lasergravering van tekst en of huisnummer(s) bij een Bobi met RVS inwerpklep! Het brede assortiment biedt voor vrijwel iedere.

Bobi brievenbussen hebben een eigentijds ontwerp en behoren tot de top brievenbussen in de wereld. De Bobi Xpress is een mooie ruime brievenbus van hoogwaardig roestvrijstaal met kunststof top, voorzien van een grote inwerpgleuf. Bobi Grande brengt alle goede aspecten van een GRANDE brievenbus bijeen. Modern vormgegeven brievenbus , voor wandmontage of vrijstaande plaatsing.


Het originele standaard model, waar zonder moeite een paar dagen post in past. Innovatieve nieuwe brievenbus van BOBI afgestemd op de eisen die we nu aan een brievenbus stellen. Een groter formaat waar meer post in kan en een instelbare RvS inwerpopening. De BOBI Grande heeft een deurtje aan de voorzijde (zie ook foto). Maat: 5x 3x 2mm, briefinworp x 2mm.


Voor bijpassend statief zie ons art. LINK ( RVS en kleur op aanvraag): rechte staanders uit ronde profielbuis diam. Omschrijving Deze schitterende RVS -design Bobi Moon brievenbussen zijn tijdloos en bovenal functioneel vormgegeven. Door het openen van het slot in de onderklep kan het. Een mooie brievenbus geschikt voor normale hoeveelheden post.


Deze brievenbus heeft een RVS klep waar een gratis laser gravering van huisnummer of naam op aangebracht kan worden.

Bobi Classic RVS is het originele standaard model van Bobi. De klep van de brievenbus kan in eenzelfde kleur geleverd worden of in roestvrijstaal. Bekijk alle product informatie hier!


Inhoud per stuk: Stuks. U kunt hier een account aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.