donderdag 29 september 2016

Activiteiten amstelveen

Wat te doen in Amstelveen , Nederland. Dagje uit, top-activiteiten , verhalen en beoordelingen over uitstapjes in Amstelveen. Activiteiten in de wijken en diverse locaties in Amstelveen.


Wilt u ook een activiteit melden ? SAMENGESTELDE_FOTO_ACTIVITEITEN_2.

Overzicht van activiteiten , cultuur, uitjes en evenementen in Amstelveen. Met tips voor een verrassend dagje uit, in en rond Amstelveen. Buurt Bootcamp Iedere woensdag 16. Den Bloeyenden Wijngaerdt.


Tips en ideeën voor het organiseren van een uitje in Amstelveen. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest of een leuke workshop! ALLEMAN Amstelveen Noord Vrijdag september Keep It Clean Day zwerfafval opruimen.

De acties vinden plaats vanuit Villa Randwijck, Heemraadschapslaan 96c. Dit doet de stichting door het verstrekken van een financiële bijdrage aan activiteiten op dit gebied. Voor een nóg plezieriger middagje of avondje uit. Schouwburg Amstelveen organiseert diverse activiteiten naast en rondom de voorstellingen.


Zo kunt u echt genieten van een compleet middagje of avondje uit. Wij verzorgen regelmatig inleidingen voorafgaand aan een theatervoorstelling of u kunt een . Vind hier de beste vakanties van Amstelveen Noord-Holland. Voor kinderen die lekker actief willen zijn, biedt KindZijn creatieve en sportieve activiteiten in Amstelveen , waaronder voetbal, paardrijden en gitaarles.


Kinderpartijtje of bedrijfsuitje? Reserveer voor een gezellige boerendag. Muziek- en Dansschool Amstelveen heeft regelmatig speciale en bijzondere projecten en activiteiten.


Denk hierbij aan Koopzondagconcerten, onze Open Dag en het Stadspleinfestival. Maar ook diverse activiteiten , zoals ensemble- uitvoeringen, musicaluitvoering, dansuitvoering, Muziekconcours Amstelveen , etc. Palliatieve zorg vormt ook een onderdeel van het aanbod. Contract met zorgkantoren aanwezig.


Voor meer informatie kunt u ons bellen.

U kunt bijvoorbeeld een cursus volgen, sporten of gezellig samen koffie drinken. De unieke activiteiten van FUN Center Amstelveen onder één dak! Trampoline springen, Lasergamen, Karaoke zingen als een echte artiest en Indoor Golfen.


Welkom bij de Zonnebloem in Amstelveen ! Op deze Amstelveense site willen we je iets van onze activiteiten , waaronder ook het bezoekwerk, laten zien. Bekijk het overzicht van evenementen in en rond de gemeente Amstelveen. Het blijft belangrijk om stil te staan bij het leed dat de Tweede Wereldoorlog heeft veroorzaakt. Op mei vieren we de Bevrijding en dat we sindsdien in vrijheid leven.


In de periode maart tot en met november worden er, meestal op zondag, activiteiten georganiseerd. Bekijk hier de activiteiten van Dierentehuis Amstelveen. Alle activiteiten zijn van 14.


Misschien zit er een leuke activteit voor jou tussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.