donderdag 29 september 2016

Robs grote tuinverbouwing sponsors

Rob Verlinden en zijn team pakken tuinen aan die een flinke verbouwing nodig hebben. Robs Grote Tuinverbouwing - GroenRijk. Van kleine tot grote tuinen en van schooltuinen tot daktuinen.


En gelukkig zijn interieurexpert Suzanne en tv-kok Jeremy er ook iedere keer bij voor de . Tijdens Plantarium ging Verlinden met kwekers in gesprek over het vervolg.

Ik kijk met veel plezier uit naar de samenwerking met kwekers, ook zonder tussenkomst van de . Wij zullen komend seizoen wekelijks te zien zijn met . In de uitzendingen van Rob en zijn team worden tuinen op zijn kop gezet. Daktuinen, schooltuinen, grote en kleine . Nadat Rob en Ivo een passe. Tv-tuinman Boer Tom gaat klussen met gereedschappen van Gardena.


De afdeling van de veiling die de contacten onderhoud met media gericht op de consumentenmarkt wordt . Neem gauw een kijkje op onze webshop!

In de eerste aflevering van Rob ´s Grote Tuinverbouwing zien we hoe hij met pijn in zijn hart gedag zegt tegen een van de belangrijkste vrouwen in zijn leven,. Het succesvolle format . Voor tuingereedschap zijn sponsors makkelijk te vinden. Omdat de deelnemer wordt verrast en dus geen keuze heeft, betaalt hij niet de volle prijs voor de tuinverbouwing. Hun worden geholpen door de styliste die het interieur op haar eigen wijze onder de loep neemt en kok Jeremy Vermolen die wekelijks een bijzonder gerecht op tafel.


Voorheen werd het programma uitgezonden onder de naam De Tuinruimers. Ja, door direct contact op te nemen met de sponsor. We maken afspraken over hoe we in beeld komen. In het programma wordt altijd een vestiging van GroenRijk bezocht en het logo komt op diverse manieren in beeld.


Bekijk hier de producten van de laatste aflevering. Met Karwei is er een nieuwe vaste partner. Ook Gardena heeft zich aan het programma verbonden als sponsor. Veluws Zandsculpturenfestijn in Rob's Grote Tuinverbouwing.


Bent u benieuwd naar het resultaat? Koopmans Verf was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor de sponsoring van het complete binnen. Robs grote tuinverbouwing is niets anders als een dekmantel om ongeneerd reclame te maken voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.