woensdag 28 september 2016

Schaatsbaan kerkdriel

Natuurijsbaan, gelegen in mooie omgeving van Kerkdriel , vlak bij de Maas. Als de ijsbaan open is, kunt u elke dag schaatsen. Op zaterdag en zondag van: 10.


Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan hiervan worden afgeweken. Stichting Ijsbaan Maasdriel - Sijm, Kerkdriel.

Stadion, arena en sportlocatie. IJsbaan Kerkdriel klaar voor nieuw seizoen. Tot en met december zijn de seizoenskaarten voor de baan in Kerkdriel te koop.


De prijs voor kinderen tot en met jaar bedraagt euro en voor . Met een strakblauwe lucht, een zeer aangename temperatuur en vrijwel windstil was er sprake van ouderwets winterplezier. Redacteur van Het Kontakt . Kerkwijk Update jan: Op de Lieskampen . Schaatsbaan De Griend gaat open.

In het weekend is de baan van 10. Doordeweeks is de baan open van 13. Zondag waren het er door de sneeuw die net na de middag begon te vallen wat minder. Het was door de wind ook guur, de mensen bleven minder lang.


Bij de nieuwe baan van ijsclub Joviaal in Gameren hing zonodag een bord dat de . Deze video is ge pload vanaf een Android-telefoon. Zoek een locatie bij jou in de buurt. Wij brengen je in beweging! Locatiemanager : Stephan Thijssen . Optisport Health Club Maasdriel. Attractieparken in Kerkdriel , UitMetKinderen, over Pretparken, Dierentuin, Zwembad attractiepark Museum Hotel Speeltuin Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein.


Op november werd met de feestelijke opening van de schaatsbaan op het Kurhausplein het startschot gegeven voor het Cool Event. DEN BOSCH – Deze winter zijn de gemiddelde temperaturen zachter dan normaal, wat tot gevolg heeft dat ijsbaan De Griend in Kerkdriel , acht kilometer ten noorden van Den Bosch, dicht moet blijven. Hoewel de vooruitzichten tonen dat er, na verschillende warmterecords, komend weekend winterse . Vind unieke plekken om te verblijven bij locals in 1landen.


Voel je overal thuis met Airbnb.

Dit jaar kunnen we gegarandeerd schaatsen …. Het hele jaar lag de ijsbaan in Kerkdriel er bij als een stuk weiland waar menig boer jaloers op kon zijn. Het gras stond hoog en een kudde schapen of enkele koeien zouden er niet hebben misstaan. Nu is het gras kort gemaaid en mooi groen, . NEDERHEMERT - Wie wil schaatsen kan vanaf vanmiddag vanaf 15. Nieuwstraat 22a in Nederhemert.


De KNSB heeft een overzicht gepubliceerd van alle natuurijsbanen van de bij de KNSB aangesloten verenigingen in Nederland. Op het moment dat het gaat vriezen en de natuurijsbanen geopend zijn, kan de aangesloten vereniging deze baan als geopend aangeven op schaatsen. Heeft de ijsbaan geen officieel adres .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.