dinsdag 30 juni 2015

Aluminium serre

Aluminium serres zijn haast niet meer weg te denken. U kunt met een zonverwarmde serre in elk seizoen “buiten” genieten. U bespaart direct op uw stookkosten omdat de aluminium serre ook nog eens extra isolerend werkt voor uw woning.


Dat betekent kort gezegd minder energieverbruik en meer woongenot. Serre van aluminium laten aanbouwen?

Bekijk richtprijzen en lees info. Bespaar met gratis offertes en vergelijk eenvoudig specialisten voor de beste deal. Een aluminium serre met glazen vouwwanden van Busscher Serrebouw geeft extra leefruimte in een zee van licht. Vind aluminium serre op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Wat zijn de voor- en nadelen van aluminium serres ? Welk onderhoud heeft een aluminium serre nodig? Lees alles over serres op serreinformatie.

Met een aluminium serre van Bohaco maakt u uw droomhuis compleet. Ontvang nu gratis advies. Aan de binnenzijde van de aluminium spijlen vinden we gleuven waarin verstevigingsschroeven, schappen en tafels, enz. Waarom een serre uit aluminium ? Om levenslang zonder onderhoud mee te kunnen.


Dit materiaal is te lakken in alle mogelijke Ral-kleuren. Het biedt een maximum aan zonlicht en warmte door onze smalle profielen. Winterkorting op het gehele assortiment!


Tuinmaximaal wilt ook ú in het nieuwe jaar het ultieme buitengevoel laten ervaren. Daarom profiteert u nu van. Een serre maakt uw woonruimte toegankelijk voor een unieke levenskwaliteit en werkt als energiebesparende oase van ontspanning.


Al snel wordt de serre het eigenlijke centrum van het huis. Als lichtdoorstroomde ruimte biedt bij bescherming tegen regen, win en koude. Wil je een aluminium serre aanbouwen? Alle prijsinformatie vind je op deze pagina.


De Solarlux serre Akzentplus heeft bijzonder smalle liggers en zorgt voor maximale lichtinval en optimale isolatie. De aluminium serres zijn in elk RAL kleur te krijgen.

Uiteraard worden ook bij de aluminium serres de vorm, afmeting, kleur en stijl volledig afgestemd op de wensen van . Een van de grote voordelen van een aluminium serre , van Busscher Serrebouw, is dat deze weinig onderhoud vergt. De serre kan voorzien worden van een diverse types deuren en ramen. Of men nu kiest voor een glazen vouwwan een schuifwan een draaikiepraam, valraampjes of traditionele openslaande deuren , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.