dinsdag 30 juni 2015

Grind bestrating

Geef uw tuin een natuurlijke uitstraling met grindpaadjes, splitvakken, rotsen en natuursteen brokken. Bestel eenvoudig en goedkoop online bij Van der Heijden Sierbestrating. Leverbaar in diverse soorten, afmetingen en kleuren. Grind tuin is één van onze specialiteiten en met grind voor in de tuin kunt u de tuin netjes afwerken nadat u bijvoorbeeld sierbestrating of een gazon heeft aangelegd.


Deze materialen geven door hun specifieke vorm en kleur een geheel eigen karakter aan uw tuin.

Met natuursteen als decoratie of half verharding leveren wij een zeer breed assortiment in alle mogelijk denkbare kleurvariëteiten en formaten. Van veldkeien, lava keien, moräine keien, beach pebbles, tot grind. Liever een goedkoper alternatief voor het bestraten van uw tuin?


Kies dan voor grind of split. U bent dan tot € per mvoordeliger uit. Een stratenmaker gebruikt voor het leggen van grind vaak grindplaten.


Deze platen zorgen ervoor dat het grind op de juiste plek blijft liggen.

Omdat wij niet afhankelijk zijn van tussenhandelaren maar zelf het split en grind uit de groeves halen en per 6ton met een vrachtschip laten bezorgen kunnen wij prijzen bieden die andere niet kunnen bieden met . Om het extra goed te laten liggen kunt u dit product als ondergrond gebruiken. Bestel nu uw zand en grind online, binnen werkdagen in huis! Neem dan gewoon contact met ons op! Dit kunt u voorkomen door gebruik te maken van rechthoekige bestrating. Wat u daarnaast ook kunt doen om evenwicht te brengen in uw moderne oase is door grote rechthoekige tegels iets uit elkaar te leggen.


Hierdoor brengt u en rust in de tuin en zorgt u voor structuur. Tussen de tegels zou bijvoorbeeld ook grind. De Leeuw Lienden levert vele soorten zan grind en ( sier-)split. Tevens treft u bij de Leeuw Lienden een grote voorraad aan van zowel nieuw als gebruikt bestratingsmateriaal.


Op ons grote opslagterrein is het mogelijk om eerst te komen kijken . Groot assortiment en snelle levertijden. Jarenlange ervaring in grondwerk verzorgen en straatwerk leggen. Onze zand en grint producten komen uit eigen voorraad. Profiteer van onze diensten!


De grootste showtuin van het noorden, Zwaagstra Sierbestrating is dé specialist op het gebied van bestratingen in Noord Nederland.

Vrijblijvende offerte voor uw bestrating ? Grind en split kunnen goed worden gebruikt voor een natuurlijke uitstraling in de tuin. Bestrating en grind , een ideale combinatie voor de Nederlandse tuin. Combineer tuintegels met voordelig grind tot een mooi geheel.


Mijn aanname is dus ook dat het waarschijnlijk niet handig is. Onderstaande een afbeelding van de oprit. Reijnders bestratingen uit boxtel ( noord-brabant) bied aan: iedere 2de big bag grind of split die op voorraad zijn halve prijs: grind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.