woensdag 24 juni 2015

Hovenier engels

Voorbeeldzinnen met ` hovenier `. EN: Gardeners plant and maintain public or private gardens and lawns, and construct garden . Uw hovenier in Strijen en de rest van de Hoeksche Waard voor tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Twee keer in de week kwam de tuinman om het gras te maaien, daarom kon ik nooit in het lange gras liggen. Twice a week the gardener would come to mow the grass, so I could never lie and read in the long grass.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.

Alexandria woordvertalingen. Gratis 37-talig vertaalwoordenboek. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Wat is hovenier in het Engels ? Een sleutelkoord ( Engels : lanyard) is een neklint dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld sleutels, een mobiele telefoon, of een mp3-speler aan vast te maken en zo rond de nek te dragen.


Sleutelkoorden worden vaak op publieke manifestaties (zoals muziekfestivals of beurzen) uitgedeeld door bedrijven, met de naam van . Alex en Paul Engels hebben ieder al ruim jaar ervaring als vakbekwaam hovenier in Strijen en de. Naast een hovenier engels vind je ook vertaler, tuin en landschap, hovenier, tekstschrijver, bouw. Hovenier engels op Telefoonboek.

WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. De meest volledige site met ruim 66. Bekijk de gegevens en reviews van hovenier Alex Engels. Met onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring zijn wij in.


Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Wij werken aan een nieuwe website!


Beoordeeld door klanten! Op deze site laten wij u graag kennismaken met de diversiteit van ons bedrijf. Wij zijn een hoveniersbedrijf in de kop van Noord- Limburg op de grens met Gelderland en Brabant. Wij houden ons bezig met het maken van tuinontwerpen, de aanleg en het onderhoud. Dit voor particulieren, bedrijven, . Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.


Meer resultaten in de buurt van Strijen. Wij maken mooie tuinen voor iedereen, van klein tot groot. Wij hebben al ruim jaar lang ervaring als vakbekwaam hovenier in Strijen en de aanliggende dorpen en steden.


Kwaliteit en service staan hoog bij ons. Om iedere klant dit te kunnen bieden is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.