woensdag 24 juni 2015

Giebelhof papendrecht

Vrije ligging aan de voorzijde, achtertuin op het zonnige zuiden en binnen alles INSTAPKLAAR! Leuke eengezinswoning aan een autoluw hof en (speel)plein met brede groenstrook. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen! Deze tussenwoning ligt tegenover een groot speelgroenvel dus buitenspelen kan voor de deur. Verder biedt deze woning een ruime keuken, slaapkamers, luxe modernde . Leuk gelegen hoekwoning met een hoogwaardige keuken en dito badkamer, drie slaapkamers en een.


Bezoek onze website voor meer informatie of een bezichtiging. Het pand heeft een oppervlakte van 85m² en een perceeloppervlakte van 119m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 150.


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren . Vind inspiratie en kosten voor de verbouwing van deze woning.


Tevreden met deze plek maar is de woning niet volledig naar wens? Wij laten u graag zien hoe dit huis uw droomwoning kan worden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We informeren u ook graag over de opbouw van de . Giebelhof Papendrecht. Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit.


Reserveren parkeerplaats t. Burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht ;. Wij zijn gevestigd in Papendrecht en werkzaam in heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en aanverwante werkzaamheden, klantgericht advies en mogelijke oplossingen bij uw wensen. Lens in Papendrecht , reviews by real people. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. De plaats is meer neutraal geprijsd.


Hoeveel is de woning waar wat zijn de kadastergegevens, wat zeggen mensen over de buurt? Klik hier om de woning te bekijken op Jumba. Op Huispedia vind je alle woningen van Nederland. Overzicht van organisaties, clubs en verenigingen in Papendrecht met een eigen website.


De Culturele Raad Papendrecht houdt zich bezig met allerlei culturele activieiten in Papendrecht zoals amateurkunst, letteren en het theater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.