maandag 29 juni 2015

Tuinonderhoud drenthe

Uw hoveniersbedrijf, jaar ervaring in tuinonderhoud , tuinaanleg en tuinrenovatie. U ziet hieronder een overzicht van hoveniers die tuinonderhoud leveren. Het aantal getoonde bedrijven kunt u zelf bepalen door het selectieveld te veranderen. Ook kunt u hoveniers die tuinonderhoud leveren vinden op de kaart.


De nieuwe tuin is aangelegd of de bestaande is gerenoveerd.

Natuurlijk begint het genieten als de tuin af is. Maar dat wilt u meerdere jaren kunnen doen. Tuinonderhoud is daarom van levensbelang voor een gezonde tuin. Lees direct hoe we werken!


Tuincentrum en hoveniersbedrijf in Odoorn. U kunt terecht voor tuinonderhoud , tuinaanleg en een heel mooi tuincentrum. Bij Koudenburg staat vakkennis voorop.

Voor tuinaanleg, tuinadvies en tuinonderhoud neem je contact op met Erko Tuinen: de hovenier met meer dan jaar ervaring. Begonnen als hovenier bij. Wij kunnen voor u een onderhoudsprogramma op maat maken. Van een eenmalige snoeibeurt in voorjaar of najaar tot intensief wekelijks onderhoud waarbij we maaien, plantvakken en verharding schoonhouden.


Een pas aangelegde tuin. De hovenier met passie voor tuinen. Na de vakopleiding tot hovenier te hebben gevolgd en de nodige ervaring opgedaan te hebben bij diverse bedrijven, heeft Dirk Stevens in . Meer dan goede hoveniers.


Vakbekwaam en enthousiast over het hoveniersvak. Of komt u niet meer toe aan de werkzaamheden in de tuin ? Vraag gratis offertes aan en vergelijk ervaringen. Is er iets niet in orde met deze hovenier?


Wij kweken groot assortiment planten. Heeft u uw tuin in uw hoofd al uitgetekend? Of wilt u de nieuwe tuin samen met een hovenier ontwerpen?


Onderstaand vindt u een overzicht van een aantal van onze afgeronde projecten.

Er is meer mogelijk dan u denkt. Van een tuin met sierbestrating en kiezels tot een . Drenthe , Groningen en Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.