donderdag 25 juni 2015

Efco bosmaaier

Bijwerken van de randen, verzorgen van de tuin of verwijderen van de ondergroei: voor elk van deze taken bestaat altijd de juiste Efco bosmaaier , met de geschikte technische eigenschappen voor elk type gebruik. De Efco bosmaaiers beschikken over speciaal ontworpen en ontwikkelde motoren die ook bij een laag . Zeer nette gebruikte machine. Heeft recent een onderhoudsbeurt gehad.


Btw factuur is mogelijk. Zo goed als nieuw Ophalen.

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Bosmaaier 25cc, 6kg , rechte stang 26mm.


TOT FEBRUARI , NA 18UUR . Leidraad voor de keuze van een bosmaaier of trimmer. Kleine, vlakke oppervlakken met obstakels. Voor grotere oppervlakken, waar . Het ideale gereedschap om gras onkruid en lage struiken te snoeien op plaatsen waar U moeilijk bij kan.

Een must om uw tuin schoon te houden. Maximum comfort dankzij de ergonomische en verstelbare handgreep, hierdoor kan de machine gebruikt worden door gebuikers van alle lengte. Dit model voor professioneel gebruik is voor het maaien van dik, stevig gras, struikgewas, heesters en ondergroei (met professionele schijf met drie tanden speciaal voor het maaien van ondergroei). De motoren hebben ook bij la.


Ontworpen voor intensief en doorlopend gebruik in moeilijke omstandigheden, zoals stoffige omgevingen of hoge buitentemperaturen. Dankzij de stevige technische oplossingen wordt steeds een constante kwaliteit gewaarborgd. Accu heggenschaar Bosch 18V voor opmaak of onderdelen. Maaimes Hayter Harrier cm. Motoren en motoronderdelen van uiteenlopende merken vind je in deze afdeling op 2dehands.


Liever in plaats van wielen? Bekijk dan snel ons occasie- aanbod: de kans is groot dat jouw Rof andere droommachine ertussen staat. In zeer goede staat, weg wegens niet meer gebruik. Mes geslepen en onderhoud gehad vorige zomer, niet. Deze motorzeis is goed in balans en in combinatie met het draagtuig prettig om mee te werken.


Zijn krachtige motor start makkelijk en heeft voldoende vermogen. De bosmaaier wordt compleet geleverd met maaimes en draadbol. Deze bosmaaiers zijn uitstekend geschikt voor professionele toepassingen, voor bijvoorbeeld agrarisch gebruik.

Worden geleverd met een stuurgreep die via de trillingsdempers is gemonteerd op de steel. Door zijn loophendel kunt u zeer makkelijk manouvreren tijdens het trimmen. Bestel je Efco onderdelen nu eenvoudig online bij Fiyo.


Webshop Handel van Nieuwenhoven en bandenservice nederweert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.