maandag 29 juni 2015

Jumbo overkappingen

Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres. Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design. Jumbo Barneveld: Luxe terrasoverkappingen van hout, aluminium en staal, kozijnen van aluminium en kunststof en innovatieve zonweringen. Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten!


Bezoek onze showroom in Barneveld voor informatie en inspiratie.

Jumbo overkappingen zijn stijlvolle terrasoverkappingen van zeer goede kwaliteit. De design overkappingen zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en staal en kunnen helemaal op maat worden gemaakt. Daarnaast zijn er lamellenoverkappingen van Corradi en vele anderen. Overkappingen met lichtstraat.


Ook worden er overkapping gemaakt met een lichtstraat opdat er nog daglicht in de woning . Deze glazen terrasoverkapping is een door Jumbo uit Barneveld zelf ontworpen model. Jumbo , een bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring, heeft modelbescherming op dit prachtige ontwerp met stalen balken vastgelegd. De glazen terrasoverkapping is uniek omdat de balken horizontaal zijn .

Ontdek dan de stijlvolle oplossingen van Jumbo Leefcomfort. Altijd afgewerkt tot in detail en vervaardigd van duurzame materialen. Jumbo tuinplezier levert overkappingen in zowel aluminium als houten constructies. Onze aluminium overkappingen worden bedekt met polycarbonaat ( in opaal of helder carbonaat) of met glas. Speciaal Metaal verzorgd voor Jumbo Barneveld met enige regelmatig stalen en aluminium overkappingen.


Jumbo ontwikkelde product wordt door heel Nederland geleverd en geplaatst. Een staaltje vakmanschap. Elke architect weet het grootste nadeel van een traditionele terrasoverkapping: het uiterlijk. Door het schuine dak is de realiteit vaak dat het design van het huis volledig verbroken wordt. Zo niet met deze Design- overkapping.


Door zijn rechte liggers met daarin schuin glas is er voor gezorgd dat de . In onze showroom kunnen wij, als specialist van Zon en Regenwering en overkappingen , de mogelijkheden laten zien. U ziet hier ook de verschillende accessoires, zoals windschermen, terrasverwarming en verlichting. Met de Zon Regenwering Horeca Jumbo telescopisch scherm aan uw pand kan het seizoen voor u niet . Graag zou ik willen weten wie hier ook een overkapping heeft over zijn terras ( aan de achterkant van het huis).


Ik denk er aan om zoiets te laten doen maar zou graag meer ervaringen horen.

Wat zijn de kosten van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.