donderdag 25 juni 2015

Parelhoenders tegen ratten

De parelhoen is een warmbloedig dier dat goed tegen kou kan. Alleen bij strenge vorst en hevige regenval hebben ze een beschutte plek nodig. Ze kunnen in combinatie met andere dieren worden gehouden, mits ze elkaar niet teveel in de weg zitten.


In dat geval laten de parelhoenders zien dat er een agressief wezen . Hehe, denk dat dit een fabeltje is Brenda.

Hier zitten ook ratten , meer dan genoeg. En van de parelhoenders lijken ze zeker en vast geen last te hebben. De eksters doen wel hun werk de laatste tij daar is een rad niet tegen. Geitenvoer is goedkoper dan aangepast voer.


Koop een paar pintades ( parelhoen ) deze zijn een stuk agressiever naar ratten e. Wij hebben ze geha alleen heb ik zelf twee ratten die er knettergek van werden. We hebben ze weggegeven aan iemand die wel last van ratten had.

Parelhoenders , ratten kunnen niet tegen het geluid van parelhoenders. Daar hielp het wel goed. Maar ze vreten ook jonge ratten als ze de kans krijgen, en teken (nog een pluspunt).


Gisteren toen ik een paar eenden meiden had geregel besloot ik ook meteen samen met Tonnie om een paar parelhoenders te kopen. Wetende dat het niet de makkelijkste dieren zijn, maar ze eten teken, muizen, rattennesten plunderen ze, dus nuttige beestjes. Ik fok al zolang als ik hier woon kippen voor tentoonstellingen zonder problemen, en heb ook altijd parelhoenders gehad. Ik kan van die beesten en . Koop of Verkoop parelhoenders op Marktplaats.


Dus tegen ratten kun je beter een paar goede inloopkisten neerzetten met gif er in. Opvallend is de naakte kop en de bijna. Ook zouden ze met hun lawaai ratten op afstand houden. Tegen het eind van de middag gaan de kippen normaal gesproken rustig de ren weer in. Nog wat snacken en een slokje water voor het slapen gaan.


Vandaag niets rustigs aan hier. Er viel iets heel speciaals te halen. De twee witte wieven gingen op jacht.

Met andere woorden: ze liepen . Kippen kunnen daar niet tegen. Een Cavia doet een kip denken aan een muis of een rat die eieren en kuikentjes opeten. We hebben parelhoenders ,die lopen los rond en s avond krijgen ze graan in hun hok en slapen daar dan,nu zitten ze sinds dagen boven in de kastanje boom en komen er niet meer uit,Om er bij te komen is veel te hoog en vliegen ze weg,iemand een idee wat je hier mee moet? Zorg in dat verband ook voor knaagdier-onvriendelijke buren.


Rommel of afval bij hen kan jou met de hinder opzadelen… ○ Neem afschrikkers in dienst. Een kat of een hond ligt voor de han maar ook parelhoen - ders, pauwen, kippen e. Een week nadat ze parelhoenders uit het ei zijn, krijgen de kuikentjes al vleugeltjes. Zo kunnen ze al fladderend (en kakelend) snel wegdraven als er gevaar dreigt. Waar kom je de Helmparelhoen tegen ? Sommige mensen denken dat ze met hun lawaai ratten op afstand houden.


Of dat nou waar is of niet, een . Deze paadjes bevinden zich dikwijls onder de gron ze dienen ook als bescherming tegen vijanden en als vluchtweg. De ratten kennen elke centimeter van hun paden en kunnen zich op volle snelheid erlangs bewegen als er gevaar dreigt. De bruine rat is een behendig zwemmer, . Ook kom je soms een paar sprinkhanen, echte woestijnbewoners, tegen.


Wat de inheemse dieren betreft, wemelt het hier van de landkrabben en ratten. Er valt nauwelijks aan te twijfelen dat deze ratten (net als de gewone muis, die zich hier ook sterk vermenigvuldigd heeft) geïntroduceerd zijn en, net als op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.