maandag 29 juni 2015

Zwembad didam

Sportfondsenbad De Hoevert is hét zwembad van Didam , gemeente Montferland. Het ligt in het centrum van het dorp en is omringd door woonwijken. Midden tussen de mensen! De ruime parkeerplaats nodigt vriendelijk uit tot een bezoek.


Inmiddels is De Hoevert flink. Met onze App heeft u letterlijk alle informatie bij de hand.

Download de app via onderstaande links. Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Ook voor een klein bedrag. Bij de Hoevert kunt u zelfs het losse kaartje afrekenen met uw pinpas. Pinnen aan de kassa is, ook voor kleine bedragen, altijd gratis.


Op zondag is er gezinszwemmen. Klik hier voor de openingstijden. Het stoombad is daarbij geopend. Kom gezellig zwemmen bij NLG de Brink!

Met sfeer zwemmen, recreatief zwemmen, banen zwemmen en discozwemmen is er genoeg keuze. Uit het onderzoek blijkt verder dat er voldoende bezoekers te verwachten zijn om in Didam kleinschalig nieuw zwembad te bouwen: een wedstrijdbad met horeca en verenigingsruimte. Kosten: miljoen euro en een exploitatietekort van 330. Maar een nadeel is dat een dergelijk bad niet . Zwembad De Hoevert is het grootste zwembad van Didam.


Kom lekker spetteren en ontspannen en beleef samen met de kids een heerlijk dagje weg! Het wedstrijdbad heeft vijf banen, zeer geschikt om lekker door te zwemmen. Hoop voor zwembad De Hoevert in Didam.


Er is nog hoop voor zwembad De Hoevert in Didam. De gemeenteraad van Montferland heeft donderdagavond bepaald dat het zwembad tot mei de tijd krijgt om een nieuw voorstel van mogelijkheden in te dienen. Het zwembad wordt bedreigd met sluiting en begon een crowdfundingsactie. Met succes, want binnen drie weken hebben al meer dan 2mensen een donatie gedaan. Het college van Montferland raad de gemeenteraad aan om.


Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Recreatief (alle leeftijden) 11. De zwemzaal is gezellig en heeft met de hand aangebrachte wandschilderingen.


Er is een wedstrijdbad met prachtige onderwater verlichting, een apart groot peuterbad en een instructiebad met spannende glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.