woensdag 24 juni 2015

Kunstgras twente

Van ontwerp tot realisatie! Bekijk de website voor meer informatie. Daarom zijn wij zeer enthousiast over kunstgras. Nooit meer grasmaaien, kantjes knippen en altijd een mooi, groen gazon.


Vuurwerkfakkels afkomstig uit het uitvak maakten het groene Limburgse kunstgras zwart. De actie van de Twente -fans krijgt een staartje.

Het vuurwerk werd door stewards uitgetrapt en buiten het speelveld geplaatst, . Wij bieden kwalitatief hoogwaardig kunstgras voor o. Allergisch voor gras, weinig tijd voor tuinonderhoud of veel spelende kinderen rondom huis? Dan is kunstgras van BO Bestratingen het antwoord. Verder is kunstgras duurzaam en het heeft een natuurlijke uitstraling. Als het gras goed gelegd wordt, u kunt dat bijvoorbeeld laten doen door BO bestratingen, doet het zeker niet onder voor echt gras. Kunstgras aanleggen is voor ons bovendien al jaren gesneden koek.


Het lijkt dan zeer natuurlijk.

U maakt dus absoluut een goede keus wanneer u kiest voor kunstgras uit Twente. Arbiter Reinold Wiedemeijer greep in toen de bezoekende fans brandende fakkels op het veld gooiden. Roda gaat werk maken van beschadiging kunstgras door Twentefans.


Dat zei Roda-directeur Wim Collard zaterdagavond tegen journalist Roel Wiche van het Limburgs Dagbla na de wedstrijd . Met kunstgras in uw tuin heeft u alle voordelen van een groen gazon maar niet de nadelen van echt gras. Op deze manier geniet u optimaal van uw tuin. Het team van Gertjan Verbeek leek met een 0-overwinning uit Limburg te vertrekken, maar enkele minuten voor tijd kopte Dani Schahin de eindstand op het scorebord: 1-1.


Dat laat directeur Wim Collard weten aan De Limburger. Er zijn zwarte plekken ontstaan op het vel zegt hij. Dit is een dure grap, stelt Collard. We moeten delen van het kunstgras gaan vervangen . Enkele fans gooiden vanavon direct na het beginsignaal, bij Roda JC fakkels op het veld.


Daardoor is er een flink gat ontstaan in het kunstgras. De fakkels zorgden voor schade aan het kunstgrasveld van Roda voordat toegesneld personeel een einde . De Hagenaren kwamen op een 2-voorspr. Door vuurwerk heeft het kunstgras in het Roda-stadion schade opgelopen. Het vuur op het veld moest gedoofd worden.


Daarna werd de wedstrijd hervat.

Bij de Universiteit Twente hebben Vario en Yalp deze bootcamplocatie voor de studenten gerealiseerd. Een uitdagende sportlocatie in de frisse buitenlucht. FC Twente fans gooide dit op het veld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.