vrijdag 26 juni 2015

Vlooien in kleding

Naast dieren komt het ook voor dat mensen slachtoffer worden van een vlooienplaag. Omdat mensen geen vacht hebben is de kans echter aanzienlijk kleiner dat vlooien lang zullen blijven zitten. Bij dieren kunnen ze zich beter verstoppen in de warme vacht. Helaas komt dit regelmatig voor.


Op deze pagina leggen we u uit wat u kunt doen en hoe u hier vanaf kunt komen.

Zo kan het best zijn dat er volwassen vlooien , larven of neten achterblijven in beddengoe meubilair, vloerbedekking of kleding. Het is daarom uiterst raadzaam om je omgeving grondig vlo -vrij te maken. Omdat vlooienmiddelen schadelijk kunnen zijn voor de gezondhei mag je je kleren en beddengoed niet zomaar . Zodoende kun je vlooienbeten gemakkelijk onderscheiden van muggenbulten. Besproei jezelf, je kleding , beddengoe tapijten en zelfs je huisdieren ermee en je zal ongedierte sneller zien verdwijnen. Daarbij moeten we zeggen dat vlooien hardnekkiger zijn dan andere insecten en het effect niet gegarandeerd is.


Door de vaste ligplaats of mand van je huisdier sterke kruidengeur te . Zonder zuurstof gaan die dingen namelijk dood.

Wel zorgen dat je katten niet bij die zakken komen met hun scherpe nageltjes! Pipetjes trouwens max 1x per mnd . Wie helpt mij het te begrijpen. Binnenkatten met vlooien.


Vlooien , vlooien en nog meer vlooien ! Meer resultaten van forum. Volgens mij kun je ook beter een goede (omgevings-) spray kopen want als je vlooien in huis hebt of hebt gehad zitten de eitjes overal. Niet alleen in stoffen bekleding maar ook in kleine kiertjes zoals achter plinten. Even de dekentjes wassen gaat je dan niet helpen.


Als je toch de dekens wilt wassen om . Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag. Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij . Beste Allemaal, Ik loop sinds een maand stage in Engeland en heb een serieus vlooien probleem. Ik heb bij vlooienplagen eigenlijk nooit kleding gewassen.


Simpel simpel maakt u allereerst de omgeving schoon. Vervolgens gebruikt u een spray om alle vlooien onschadelijk te maken.

De laatste stap is het reinigen van alles waar nog vlooien in aanwezig kunnen zijn. Denk hierbij aan het (heet) wassen van kleding en de kussens, dekens en speeltjes van uw huisdier. Kleding , beddengoed en overige wasbare zaken kun je het beste heet wassen, met een beetje schoonmaakazijn in het zeepbakje ( vlooien hebben hier een hekel aan en kruipen daarmee uit de gewassen kleding ). Het klinkt rigoureus om alles aan te pakken, maar vergis je niet: Elk plekje waar vlooien zich verscholen. Of het is gewoon een venijnige mug . Zelf hebben we een aquarium en goudvissen in de tuin, dus van onze huisdieren kan het niet zijn.


Wel is het zo dat mijn werkgever katten heeft en ik . Thuis een vlooienplaag bestrijden. Heb jij een vlooienplaag in huis, maar wil je geen chemische middelen gebruiken? Hier lees je hoe je op natuurlijke wijze aan de slag kunt gaan om vlooien succesvol te verslaan. Sommige soorten kunnen ziekten overbrengen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken wonen ze niet op dieren, maar gewoon in huis.


Huisdieren die nooit buiten komen, kunnen ook besmet worden met vlooien. De eieren, larven en poppen van de vlo kunnen namelijk aan uw schoenen of kleding blijven plakken en zo binnen in huis komen. Behalve de hond en de kat kunnen ook onze overige huisdieren, zoals het konijn, de fret en de hamster door de vlo. We hebben sinds kort vlooien ontdekt bij onze kat en hon ik heb ze waarschijnlijk meegenomen van een cliƫnt van mij hun hond is dood gegaan en toen hadden hun ook last van een vlooienplaag in huis.


Nu wil ik ze graag op een natuurlijke wijze doden, dit ivm mijn kinderen. Kan ik het hele huis door met afwasmiddel . Kippen- vlooien daarentegen komen slechts bij de mens als ze hongerig zijn. Tegenwoordig worden het meest kattenvlooien aangetroffen. De vrouwelijke vlooien leggen hun eitjes in de pluimen, pels of kleding van hun gastheer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.