dinsdag 23 juni 2015

Vacature tuinarchitect

Landschaps- en tuinarchitectuur. Opmaken van private plannen (ontwerp, maten, beplanting, ligging vijver). Vind eenvoudig je nieuwe job. De beste jobadvertenties in Trovit.


Team is dringend op zoek naar een tuinarchitect voor ontwerpen tuinen en zwembaden.

Zowel 55-plussers als schoolverlaters zijn welkom. Uw zoektocht naar een baan begint hier. Wil je tuinarchitect worden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je een gedreven tuinontwerper en zoek je een baan?


Of ben je student en wil je stage lopen? Arie is tuin- en landschapsarchitect en heeft gestudeerd aan de Wageningen . Profiel: Interesse in tuinen, beplantingen en aanleg van verhardingen.

Van aanpakken weten en graag in de buitenlucht werken. Nauwkeurig, veilig, in teamverband en zelfstandig kunnen werken. Gevoel voor vormen en verhoudingen en affiniteit voor . See this and similar jobs on LinkedIn. Bekijk tuinarchitect jobs en carrièreinformatie op Monster.


Op de vacaturedatabank van de Erasmushogeschool Brussel (EhB) verzamelen we vacatures voor onze alumni en bijna-afgestudeerden. Organisaties kunnen hier zelf vacatures invoeren. Ervaren hovenier tuinaanleg. Hieronder staan onze huidige vacatures. Zijn er geen actieve vacatures ? Over de stage: Per september zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die met ons mee . Tuinen Decock in Roeselare bestaat momenteel uit tuinmannen en één tuinarchitect.


We beschikken over een veelzijdige opdrachtenportefeuille en zijn op zoek . Voor een bedrijf in Bierbeek ben ik op zoek naar een gemotiveerde tuinarchitect(e). Onze klant, een gekende tuinaanlegger uit de streek is op zoek naar een extra hulp voor dagen de week. Vacature tuinarchitect (e) (Bierbeek, optie vast).

Algemeen tuinonderhou tuinaanleg, snoeien,. Je zal samen werken met de . Misschien zelf al eens wat geprobeerd te tekenen, misschien ook niet. U weet niet goed wat u precies wilt. Of andersou weet wel wat u wilt, maar niet hoe u dat in een tuinontwerp verwerkt. Een ding is zeker: u wilt een goed plan voor uw tuin, zodat u weet dat u volgend jaar niet . Alle tuinarchitect jobs in Vlaanderen via Careerjet.


Stijn Cornilly, lansschapsarchitect en tuinarchitect uit Lapscheure, Damme nabij Brugge is gespecialiseerd in romantische terrassen, onderhoudsvriendelijke tuinen en terrassen, tuinen met buxus, houten terassen. Hij is zowel actief voor West- en Oost-Vlaanderen. Deze vacature is niet langer beschikbaar. Op zoek naar tijdelijk werk als interim of een vast contract? Of zoek je de beste studentenjobs?


Of je nu net van de schoolbanken komt of al heel veel ervaring hebt, wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de . Praktische ervaring in tuinaanleg en onderhoud is pluspunt. Kennis van alle officetoepassingen (Wor Excel, Powerpoint, Outlook).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.