dinsdag 23 juni 2015

Omefa nieuwkoop

Kunststoffen, spuitgieten en gereedschapmaken zit in onze genen. Omefa is een kunststof verwerkend bedrijf. Ons bedrijf richt zich op producten speciaal voor de klant gemaakt.


Het vertalen van een ontwerp naar een technisch produceerbaar product doen we binnen onze muren. Matrijsconstructie en matrijsbouw worden uitgvoerd door de technische specialisten van onze CAD afdeling . Rubriek Kunststof producten.

ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin . Omefa , INDUSTRIEWEG in Nieuwkoop van Routebeschrijving. OP DE ZAAKHet Nieuwkoopse bedrijf Omefa heeft vele prijzen gewonnen voor innovaties en blijft doorgaan met toepassingen van kunststoffen die ze in iedere vorm spuitgieten. Nu heeft hij als nevenactiviteit van Omefa een bedrijfje dat systemen voor wand- en vloerverwarming produceert en verkoopt. Meer informatie over werken bij Omefa.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Omefa , benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen.

Al meer dan dertig jaar is Omefa vooruitstrevend op het gebied van kunststofverwerking door middel van spuitgiettechniek. Nieuwsregio ging in gesprek met eigenaar Michael Soederhuizen. Dit is wat we doen: Omefa heeft een gereedschapsafdeling waar matrijzen gemaakt worden en een kunststofafdeling met spuitgietmachines waar kunststof producten gemaakt worden. Onze klanten zijn: Onze klanten . Vloerverwarming, Wandverwarming en Wandkoeling. WARP Systems levert Systemen voor Renovatie en Nieuwbouw.


Levering en installatie door heel Nederland. We nemen een kijkje in de keuken bij Omefa , een spuitgietbedrijf in Nieuwkoop. We zijn hier te gast bij John van Voorn, operationeel directeur. Binnen Ipse de Bruggen werken verschillende dagbestedingslocaties, die o. Het hart van ons werkgebied bevindt zich in Nieuwkoop , maar strekt zich uit van Amstelveen tot Alphen . Zoekresultaat: Omefa Provincie Zuid-Holland. Tijdens de Nieuwjaarsnacht is de brandweer uitgerukt voor een automatisch brandalarm bij Omefa.


Omefa cv Nieuwkoop Verkerk Transport Alphen aan den Rijn BV Carento bv Nieuwveen Studentendisput Leiden Rolls Royce club Nederland C. Voetbalvereniging Nieuwkoop Voetbalvereniging NSV 46 . Buitenspeeldag bij de Bun in Noorden. Neem lekker je eigen kleedje en lunch mee en kom gezellig picknicken. Om uur gaat de schuim machine aan en kunnen we gaan spelen in het schuim .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.