woensdag 24 juni 2015

Canvasdoek voor in de tuin

Tuinschilderijen creëren sfeer in je tuin. Kies uit vele motieven en kleuren en bestel eenvoudig een tuinschilderij via de website. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin.


Kies uit tuinposter met ringen, met een tunnelzoom of met een aluminium frame. Wanneer je je tuin graag wilt versieren, is goede kwaliteit noodzakelijk.

Niemand vindt het namelijk leuk om iets na een maand alweer weg te moeten gooien. Het canvasdoek moet dus bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden: de felle zon, een hevige stortbui én een gure oostenwind. Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin.


Wij kunnen ook uw eigen foto op doek afdrukken. Bel ons gerust voor meer info. Een foto op canvas voor buiten is een ontzettend leuke manier om jouw tuin te decoreren.


Jouw tuin aankleden kan op verschillende manieren, maar een persoonlijke foto is een hele leuke optie.

Dit wordt ook wel een tuinposter . Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. Tuinposter voor uw saaie stenen muur of schutting nodig? Uw mooiste foto als topkwaliteit buiten canvas op houten frame gespannen, kleurecht, watervast en zonlichtbestendig. Het houten frame is gemaakt van stevige latten die nooit kromtrekken. Uw foto op canvasvoor buiten is een sieraad in de tuin als schuttingdecoratie of balkonposter.


Standaard leverbaar vanaf 20x20cm tot . Wij sturen u gratis een voorbeeld van het te verwachten resultaat met een tuinposter in uw tuin. Dan kan u terecht bij tuindoek. Doorblader ons fotobibliotheek en wellicht vindt u daar een geschikte foto. Ook is het mogelijk om jouw foto door te sturen naar ons. Met B1-brandcertificering.


Dit beeld is ook verkrijgbaar op indoor canvas voor binnen. Zie onze andere producten. Hoogwaardig canvas schilderij voor buiten in de tuin met print op waterdicht doek, gespannen op een geïmpregneerd houten frame.


Tuinartikelen maken je tuininrichting compleet.

Bij Leen Bakker vind je verschillende trendy tuinaccessoires. Bekijk nu het aanbod en bestel! Span een mooi fotodoek of tuinposter in uw voor of achtertuin voor een bijzondere sfeer. Maak je tuin , balkon of veranda helemaal af met een hoogwaardige en gepersonaliseerde tuinposter.


Je eigen foto op tuinposter geeft elke tuin een unieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.