donderdag 25 juni 2015

Tuinhuis vincent

Vervaardigd uit dompel geïmpregneerd grenen hout is deze blokhut beter beschermd tegen houtrot en kan deze direct na aanschaf in uw tuin opgebouwd worden! Dit model blokhut wordt bij Fonteyn standaard . Tuinhuisje Vincent Tuindeco D180xD135xH207cm tegen scherpe prijs. Bij houthandel van Gelder vindt u het! Bestel nu tuinhuis vincent direct online.


Levertijd circa werkdagen.

Ergens anders goedkoper? Profiteer van extra korting! AV Blokhutten ook voor extreem strakke modellen! Moderne tuinhuisjes , moderne blokhutten. Ook op maat gemaakt leverbaar!


Speciale Aanbieding voor Prefab Blokhut Vincent en nog veel meer blokhutten. De berging Vincent biedt ruimte voor al uw tuingereedschap! Het Gardexo tuinhuisje Vincent is het perfecte tuinhuis voor de kleinere tuin.

Door het compacte formaat (H201×B180×D1cm) is de Vincent in vrijwel iedere tuin te plaatsen. Houdt u er wel rekening mee dat de dakmaten iets groter kunnen uitvallen dan de bovengenoemde afmetingen. Het tuinhuis is gemaakt van mm . Inclusief montage materiaal en houten vloer.


Goedkoop en snel geleverd. Tuinhuis Vincent , houten tuinhuis geleverd door houtbouw jan theuns te stadskanaal. Hij word geimpregneerd geleverd. Het formaat van dit geimpregneerd grenen tuinhuisje is 180x13 met een nokhoogte van 207cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 174cm.


Dit huisje wordt geleverd inclusief dakleer, houten vloer en bevestigingsmaterialen. Mooi formaat tuinhuis Vincent van mm dik hout, dit model past in bijna iedere tuin. Houtsoort: geïmpregneerd grenen. Houten vloer en fundering: inclusief. Wordt in wanden geleverd.


Tevreden met het tuinhuis en de service. Bevestigingsmaterialen: inclusief. Delfzijl, Appingedam Winsum, Bedum Gemeente Eemsmond. Uitgezonderd Sierbestrating.

Terug naar: Prefab- schuurtjes. Stel een vraag over dit artikel. Dit is natuurlijk geen echt tuinhuis , maar het achterliggende groen houdt de illusie wel in stand. Bovendien is de bewoner tuinarchitect. Vincent Verlinden betrekt een oud pand in Mullem, een van de mooiste en meest landelijke dorpen van Vlaanderen, gelegen tussen Gent en Oudenaarde.


Een dorp met een stevige kerk . Het gardexo tuinhuisje vincent is het perfecte tuinhuis voor de kleinere tuin. Dakgootmaat: Dakmaten zijn groter dan bovengenoemde afmetingen. Bent u op zoek naar een stevige blokhut, een mooi tuinhuisje, een chalet of een andere houten construcie?


Categorie Tuinhuizen van veiling Licht en Geluid op BVA Auctions. Sluitingsdatum vr dec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.