dinsdag 30 juni 2015

Weber bbq workshop

Kies je cursusvariant uit een ruime keuze aan BBQ Workshops ! Onze Grill Academy gasten leren diverse gerechten te bereiden op de barbecue, van vis en vlees tot cake en groenten. Er zijn verschillende prijsklasses voor de workshops en de mogelijkheden zijn . Grill Academies bij u in . Bij deze workshop wordt een gangenmenu bereid. De Grill Academy workshop kan geannuleerd worden indien er te weinig inschrijvingen zijn tot dagen voor aanvang van de workshop.

U gaat pizza maken op de barbecue door middel van de Gourmet BBQ System pizzasteen en de pizzaoven. Hun liefde voor koken, eten en BBQ -en heeft geleid tot het opzetten van een eigen BBQ clubje. Voor deze Funkeleers is het eigenlijk een uit de hand.


De twee Funkeleers zijn beide in de leer gegaan in . Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue- workshop hoe u een . Altijd al beter willen leren barbecueën dan is de Grill Academy zeker wat voor jou ! Tijdens deze gevarieerde workshop kun . De weber kookcursus gaat weer beginnen! Kom dan juli langs bij Fonteyn Outdoor Living Mall en geniet van heerlijke hapjes, de nieuwste barbecuetrends en vernieuwende barbecuemogelijkheden.

Alle varianten komen voorbij: elektrisch, gas en natuurlijk kolen. Daarnaast leer je omgaan met de Smoky Mountain voor het roken. BBQ-en is veel meer dan de hamburger: ook groenten, vis en . Tuincentrum de Mooij organiseert daarom dit jaar weer diverse Barbecue workshops. Gerben van der Plas van Keurslagerij de Mooij uit Rijnsburg leert u wat u allemaal nog meer kan doen met uw BBQ dan enkel een sateetje of een hamburger . De allereerste editie van Toms BBQ Workshop was een GROOT succes! Meld je snel aan voor één van.


Wij van Food organiseerden een workshop voor famile en vrienden en iedereen vond het super! Bij ons zijn er diverse mogelijkheden. Wilt u met uw collega's, vrienden of familie aan de slag? Wij komen graag bij u op locatie om u van alles te . Niets is leuker om de fijne kneepjes van de BBQ te leren en de culinaire mogelijkheden op de barbecue te ontdekken tijdens een workshop of demonstratie. BBQ AcademyWat bieden wij.


Weber barbecue Live Workshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.