vrijdag 26 juni 2015

Verschil jacuzzi en bubbelbad

HotSpring geeft je een antwoord op deze vraag! Altijd gratis bezorgd en met minimaal een jaar garantie! Ontdek hier ons assortiment. Jacuzzi is eigenlijk een merknaam voor bubbelbaden. Wanneer hebben we het over een Spa, hottub, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi baden?


Al deze baden hebben als doel u te laten genieten en ontspannen in een warm buiten bad.

Net zoals Luxa-flex dus een merknaam maar gebruikt iedereen het woord om bubbelbaden aan te duiden. Wellness, zoveel mensen houden ervan. De een gaat graag naar een sauna, de ander naar een wellnessresort of een spa. Veel mensen halen deze woorden door elkaar.


En zit er een verschil tussen een whirlpool en een hottub? Wij bieden graag opheldering op dit gebied en vertellen u het verschil tussen al deze termen en soorten. Zo kunt u straks een goede keuze . De betekenis van spa, jacuzzi , bubbelbad en whirlpool is in feite hetzelfde.


Wij geven jou hier een korte uitleg over elk synoniem.

Het antwoord is eenvoudig: geen. Bubbelbaden hebben evenveel namen als er soorten zijn. Jij kan een spa hebben, terwijl je buurman een jacuzzi heeft van hetzelfde merk met dezelfde mogelijkheden.


Namen zoals jacuzzi en whirlpool zijn oorspronkelijk merknamen die als soortnaam worden gebruikt. Verschil tussen bubbelbad en whirlpool? Eigenlijk is het zo dat bij een whirlpool water uit de jets spuit en bij bubbelbaden lucht uit de jets spuit. Bij een whirlpool wordt daarvoor het water dat zich in het bad bevindt gebruikt en dat wordt gecirculeerd door de jets. In de praktijk worden deze twee namen vaak . Alle de benamingen zijn synoniemen voor een verwarmd bad.


Maar daarnaast zijn ze qua uiterlijk en werking toch wel verschillend. Zowel de spa, jacuzzi en hottub kunnen als binnen- of buitenbad gebruikt worden. Maar doorgaans staan ze alle drie in de tuin.


Er is geen verschil tussen een spa, hot tub , whirlpool, bubbelbad en jaccuzi. Toch zijn er soms enkele verschillen tussen de vaktermen, die we hier uitgebreid voor u uit de doeken zullen doen. Op het einde van deze pagina bent u een expert op het vlak van wellness! Onderdompelen in een tobbe van warm water na een stresserende dag klinkt voor iedereen als muziek in de oren.


Een spa is eigenlijk gewoon een . Het warme water, de bubbels en de rust laten je wegzinken naar andere sferen. De afwisseling van temperaturen in het water van een jacuzzi of hottub zorgen voor een ontspannen gevoel.

Alle vier de woorden worden gebruikt als bubbelbad en er wordt geen verschil gemaakt tussen een buitenspa of binnenspa. De termen spa en hot tub worden door elkaar gebruikt. Een bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke jacuzzi koopt u nu best?


U hebt de keuze tussen eenvoudige baden en whirlpools met ultieme luxe. Met meer dan jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnenin de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.