dinsdag 30 juni 2015

Motten bestrijden tante kaat

Motten bestrijden is nodig als je motten hebt. Want helaas gaan ze uit zichzelf nooit meer weg. Er wonen twee motten , in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee.


Maar als je echt twee motten in je jas hebt, is daar niets schattigs aan.

Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen. Stop stukken zeep (met het papier er nog om )tussen je kleren en de motten blijven gegarandeerd weg. Afvalstukjes van red cedar(hout) in je kast, daar houden de motten ook niet van en het ruikt ook niet onaangenaam. Oftewel: Hoe een tip over nylonkousen bij Tante Kaat naadloos uitmondt in keukenadvies over, jawel, uien bewaren…. Als je ze terughangt wordt het een vieze zooi en een geliefkoosde plek voor motten.


Lees nu wat je kunt doen om van ze af te. Zij gaf met plezier gouden raad om kledingstukken in.

Wie de gevaren kent kan deze overwinnen! Hier geven wij u handige adviezen om kleermotten veilig te herkennen, effectief te bestrijden en blijvend voor te blijven. Bij de bestrijding van de motten gebruiken we beter geen chemische producten zoals. Vooral vuile kleding is aantrekkelijk voor motten.


Wanneer kleding of ander klein textiel zoals kussenslopen of knuffels door motten aangevreten zijn, dient u deze op hoge temperatuur in de machine te wassen,. Hulp nodig om jouw huis weer helemaal op orde te krijgen? Tante Kaat helpt je graag verder… Zoek haar Gouden Raad via de handige zoekmachine of alfabetisch per categorie. Lees zeker ook de Algemene Gouden tips, handig voor je begint. Textiel dat geheel bestaat uit plantaardige vezels (katoen, linnen) of uit synthetische vezels wordt niet aangetast.


Bij ons vindt u alle informatie en middelen om motten te bestrijden. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Bij ons alle info en middelen. Kledingmotten weren of direct bestrijden kan veel ergenis en geld besparen.


Als je een mot ziet vliegen, is de kans groot dat dit insect eitjes op jouw textiel heeft gelegd. Lijmvallen zijn niet alleen handig om te ontdekken of je motten in huis hebt, maar bestrijden de insecten ook. Hebt u last van motten ?

Wacht dan niet en contacteer een expert in het bestrijden van motten vooraleer uw hele garderobe vol gaten zit. Heeft u last van motten ? Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motten. Bekijk hier het aanbod: motten bestrijden tante kaat. Vlaanderen voor motten bestrijden tante kaat waar ook u 1 gratis iets te koop of gezocht kan plaatsen.


Tweedehands zoekertjes . Etenswaren die muf of vreemd ruiken, ook al zijn ze goed opgeborgen en nog niet voorbij de houdbaarheidsdatum. Kleine webben rondom dozen of zakken in je voorraadkast of keukenkastjes. DE MENS ALS GROTE BOOSDOENER! Van baksteen over hout, papier, metaal tot het gesproken woord: tips voor allerlei. Larven van motten zijn fan van wol en tapijt, allerlei kevers zijn tuk op.


Gespecialiseerde bedrijven bestrijden houtworm met behulp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.