maandag 22 juni 2015

Dommelslag overpelt

Door onze wildwaterbaan, waterspeeltuin en wellnessruimte beleeft jong en oud plezier. Plons in het recreatieba waag je aan de spectaculaire wildwaterbaan en bandenglijbaan of ploeter in het golfslagbad. Dommelslag is compleet vernieuwd en uitgebreid. Op zonnige dagen kan je terecht in het verwarmde buitenbad. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen.


Het zwembad met alle mogelijkheden is.

Welke meerwaarde kan het complex bieden . Limburgse Kempen, Overpelt. Kies voor het recreatiebad met zijn . Bekijk de website voor meer informatie! Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our . Deze winkel is geplaatst in de categorie Zwembaden. Tijdens deze sessie konden mensen zelf ook achter de lens kruipen voor een bijzonder boeiende .

Onze redactie ging samen met dienstencentrum Pelle Melle een kijkje nemen achter de schermen. Een wildwaterbaanrace, hindernissenparcours, lessen aquajogging, aquafitness en voor de senioren seniorenfitness horen bij de extra activiteiten. De gemeenten Overpelt en Neerpelt sloegen de handen in elkaar met private partner SR Group. De winkel behoort tot de categorie . Ontsnappen aan het regenweer, een namiddagje waterpret met de (klein) kinderen of gewoon even heerlijk wegdromen in de wellness?


Verblijf je in Bosland of kom je Bosland een dagje verkennen? Op zoek naar een origineel kinderfeestje met vrienden en familie? Vandaag kregen ze daar van juf.


Goele hun eerste zwemlessen van dit jaar. In het grote bad werden er al veel baantjes getrokken. Juf, mogen we ook even spelen?


Vorig bericht Terug naar overzicht . Geen evenementen op deze locatie. Samenwerking HZS en Sportdienst Stad Hasselt. Meest recente berichten.


Wintermeeting Sint- Niklaas . Een 10-delige lessenreeks voor kinderen vanaf jaar om te leren zwemmen.

Nadien kan men instromen in de zwemacademie van zwembad . Hieronder treft u het assortiment: Rundvleeskroket Rundvlees bitterballen. Frikandel Groente kroket. Meteen een bewijs dat deze eerste publiekprivate samenwerking haar doel niet gemist heeft. Deze samenwerking tussen de DV Pelt (de gemeenten Overpelt en Neerpelt) en de Groep SR is een succesverhaal. De nieuw geplande uitbreiding zal deze successtory bestendigen en versterken.


Al sinds jaren was de beperkte wellness in zwembad. Dirk De Keuster begeleidde de gemeenten Overpelt en Neerpelt bij de gehele opdracht : opmaak bestek, beoordeling kandidaturen en offertes, onderhandelingen, opmaak contracten, contractsopvolging. Het betrof het eerste project in PPS voor een zwembad in Belgiƫ. Vind hier de openingsuren, kortingsbonnen, tarieven,. Regio : Overpelt , Belgium.


In opdracht van : Van Pellicom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.